Presentació del IV TORNEIG DE FUTBOL SALA INTERCULTURAL CIUTAT DE PALMA

19 mayo 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
presentació IV torneig futbol sala Ciutat de Palma

Presentació IV torneig futbol sala Ciutat de Palma

Susanna Moll: “Son Moix ha estat testimoni dels èxits del Palma Futsal i serà referent esportiu per als més de 90 infants que es donaran cita aquest cap de setmana”

 El torneig congregarà aquest cap de setmana més de 90 infants a Son Moix

Palma, 19 de maig 2016.- Avui matí ha tingut lloc al Palau Municipal d’Esports de Son Moix la presentació del IV TORNEIG DE FUTBOL SALA INTERCULTURAL CIUTAT DE PALMA, que es celebrarà el 21 i 22 de maig al Palau Municipal d’Esports de Son Moix. L’Institut Municipal de l’Esport col·labora en aquest esdeveniment esportiu.

A l’acte han intervingut la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; la directora d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; el director esportiu del Palma Futsal, José Tirado, i el director de Baleares sin Fronteras, Juan Pablo Blanco.

Moll ha destacat que “el Palau Municipal d’Esports de Son Moix és un excel·lent escenari per a acollir aquest esdeveniment. Un escenari que ha estat testimoni dels èxits del Palma Futsal i que serà referent esportiu per als més de 90 infants que es donaran cita aquest cap de setmana al torneig. Sense dubte, un magnífic al·licient per als jugadors”. .

La presentació dels jugadors tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports de Son Moix divendres dia 20 a les 20 h. Els més de 90 nins congregats al torneig, d’entre 11 i 13 anys, representaran els equips de Colòmbia, Equador, Bolívia, Marroc, Uruguai, Argentina, Espanya-Palma Futsal, Mallorca i Baleares sin Fronteras FC.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com