CURSA INFANTIL DEIÀ. 21 DE MAIG DEL 2016. III CIRCUIT CURSES INFANTILS SERRA DE TRAMUNTANA

22 mayo 2016 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Salida

Salida

Avui, 21 de maig, se ha celebrat a les 11 del matí a Deià la V cursa infantil de muntanya que forma part del   III CIRCUIT DE CURSES INFANTILS SERRA DE TRAMUNTANA 2016, organitzades per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca.

 

Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de 90 nines i nines compreses entre els 0 i els 14 anys, augmentant gairebé el doble la participació de l’any passat. A diferència de l’any passat, que la carrera es va realitzar pels carrers del poble, aquest any la sortida de la carrera s’ha situat en el primer páquing de Cala Deiá. El recorregut dels més petits s’ha realitzat per la carretera de baixada a Cala Deiá, però a partir dels 6 anys d’ara endavant córrer han pogut gaudir d’un recorregut per l’espectacular muntanya situada als voltants de la Cala i el poble de Deià.

 

Avui tots hem pogut disfrutar d’un familiar i solejat dia a la Serra de Tramuntana, un dia especial per fomentar l’esport a la natura i per acostar als més petits els hàbits de vida saludable i ajudar-los a descobrir els encantats dels nostres paratges naturals. I tot això gràcies al nostre Padrí del circuit Tofol Castanyer, el qual mitjançant les seves xerrades i exposicions a les escoles, i la seva presència avui en la carrera, captiva als més petits inculcant els valors de l’esport i la naturalesa.

 

Les carreres segons les categories han anat dels 150m pels petitons que un any més han «corregut» de la mà o fins i tot a coll dels seus pares , fins als 3000 dels més grandets que ja s’han enfrontat a una cursa en lletres majúscules.

 

Aquesta segona edició de la cursa de Deià ha estat coordinada per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca que un any més a posat tots els seus esforços i mitjans per dur-la a terme. No podem oblidar el recolzament imprescindible de l’Ajunatment de Deià i del Club Esportiu de Muntanya Emrampats, i empreses con Evassion Running i Nike.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com