Semifinales y Final del CAMPEONATO DE BALEARES INFANTIL (Esporles Días 21 y 22 de Mayo)

24 mayo 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

21

21

22

22

 

El pasado fin de semana se disputó en Esporles las semifinales y la final del campeonato de Baleares infantil entre los campeones de Mallorca, Menorca e Ibiza.

Por parte de Mallorca compitió el Rtv. Mallorca y el Atl. Balears, el representante de Menorca fue el CE Ferreries, y por Ibiza el Penya Blanc i Blava.

El primer partido disputado el sábado enfrentó al CE Ferreries y al Atl. Balears con el resultado de 0-4 a favor del conjunto mallorquín, los goles fueron marcados por Alejandro Vázquez en dos ocasiones, Javi Nadal y Gabriel Santos.

El segundo partido de semifinal lo disputó el Rtv.Mallorca y el Penya Blanc i Blava, dicho encuentro acabó de manera idéntica al primero,  4-0 a favor del equipo mallorquinista, los goles fueron marcados per Javi Lloret, Iván Zamorano, Isma Estévez y Alejandro Martínez.

El domingo, el partido disputado por el CE Ferreries y el Penya Blanc i Blava fue el más igualado de los cuatro partidos, acabó 1-1, por parte del equipo menorquín marcó Agustí Triay, y por el conjunto ibizenco Alejadro Álvarez. Dado que acabó el partido en empate, el tercer y cuarto puesto tuvo que decidirse en la tanda de penalties dando por ganador el CE Ferreries.

La gran final fue disputada por el Rtv. Mallorca y al Atl. Balears, con el marcador de 9-1 a favor del equipo bermellón, por parte del equipo mallorquinista marcaron Ivan Zamorano en tres ocasiones, Alejandro Barroso, Sergio Barroso, Javier Llabrés por partida doble y Etienne Eto´o.

Al acabar los encuentros se hizo entrega de trofeos a los equipos participantes dando por finalizada la jornada, quedando campeón de Baleares el Rtv. Mallorca, en segunda posición quedó el Atl. Balears, en tercera el CE Ferreries y en cuarta posició el Penya Blanc i Blava .

Ha sido un fin de semana muy agradable, con muy buen hambiente entre los jugadores que disfrutaron jugando al fútbol, demostrando estar a un gran nivel que hizo disfrutar de igual manera a los acompañantes y aficionado que se dieron cita en el munipipal de Esporles.

 

CATALAN

 

Semifinals i Final Campionat Balears Infantil (Esporles Dies 21 i 22 de Maig)

El passat cap de setmana es va disputar a Esporles les semifinals i la final del campionat de Balears infantil entre els campions de Mallorca, Menorca i Eivissa.
Per part de Mallorca va competir el RTV. Mallorca i el Atl. Balears, el representant de Menorca va ser el CE Ferreries, i per Eivissa el Penya Blanc i Blava.
El primer partit disputat dissabte va enfrontar al CE Ferreries i al Atl. Balears amb el resultat de 0-4 a favor del conjunt mallorquí, els gols van ser marcats per Alejandro Vázquez en dues ocasions, Javi Nadal i Gabriel Santos.
El segon partit de semifinal el van disputar el Rtv.Mallorca i el Penya Blanc i Blava, aquest enfrontament va acabar de manera idèntica al primer, 4-0 a favor de l’equip mallorquinista, els gols van ser marcats per Javi Lloret, Iván Zamorano, Isma Estévez i Alejandro Martínez.
Diumenge, el partit disputat pel CE Ferreries i el Penya Blanc i Blava va ser el més igualat dels quatre, va acabar 1-1, per part de l’equip menorquí va marcar Agustí Triay, i pel conjunt eivissenc Alejadro Álvarez. Atès que va acabar el partit en empat, el tercer i quart lloc va haver de decidir a la tanda de penals donant per guanyador el CE Ferreries.
La gran final va ser disputada pel RTV. Mallorca i l’Atl. Balears, amb el marcador de 9-1 a favor de l’equip vermellenc, per part del equip mallorquinista van marcar Ivan Zamorano en tres ocasions, Alejandro Barroso, Sergio Barroso, Javier Llabrés per partida doble i Etienne Eto’o.
En acabar els partits es va fer entrega de trofeus als equips participants donant per finalitzada la jornada, quedant campió de Balears el RTV. Mallorca, en segona posició va quedar el Atl. Balears, en tercera el CE Ferreries i en quarta Posició el Penya Blanc i Blava.
Ha estat un cap de setmana molt agradable, amb molt bon ambient entre els jugadors que van gaudir jugant a futbol, ​​demostrant estar a un gran nivell que va fer gaudir d’igual manera als acompanyants i aficionat que es van donar cita al munipipal d’Espor

 

Juan Truyol para deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com