PB Els Tamarells. Sopar solidari a Cas Concos per Jaume Parra Julià.

1 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Quien es Quien
Sopar-solidari

Sopar solidari a Cas Concos

Aquest proper divendres dia 3 de juny a les 21 hores e em el Camp Municipal d’Esports d’Es Cavaller a Cas Concos tindrà lloc un sopar solidari per ajudar a aconseguir una cadira de rodes pel jove Jaume Parra Julià. A més es celebraran sortejos i ball de saló i en línia. El menú inclou: llom amb col, postres i begudes. El preu és de 15 euros i els tiquets se poden retirar en la Papereria Cóndor de Felanitx, la Botiga Ca Na Mel, Forn Marga’s i el Supermercat Cas Ferrer a Cas Concos. Fins dimecres dia 1 hi ha de temps, a hores d’ara ja s’havien superat els 200 apuntats.

 L’acte està organitzat per l’Associació de Mestresses de Casa de Cas Concos i la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb la col·laboració de la Societat Esportiva Cas Concos i l’Ajuntament de Felanitx.
  Vos hi esperam, entre tots ho aconseguirem.
  La penya sempre solidària.
 La Junta Directiva
.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com