Tres medallas para Balears en el Europeo de judo

2 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales
160522_judo-europeo

.

CAMPIONAT D´EUROPA DE KATAS (21-22 maig, Cerdenya) El dissabte 21 i diumenge 22 , s’ha celebrat a la ciutat de Òlbia –Sardenya (Itàlia), el Campionat Europeu de Judo Katas 2016, amb la participació de 17 països i 215 competidors, dues parelles de la Sala de Judo Felanitx, integrants de la Selecció Nacional de Judo Katas, han participat en aquest campionat. I també hi va participar una parella del Dojo Muratore de Manacor. El dissabte 21 les tres parelles competiren en el seu grup d’edat amb el següents resultats:  Miquel Àngel Vicens i Antoni Vicens: Campions d’Europa 2016 – Kime No Kata. Aquesta parella va pujar a l’escaló més alt: una medalla D’Or per ben guanyada, van realizar una Kata Excepcional.  Antoni Obrador i Pedro Marcos: Subcampions d’Europa 2016 – Kodokan Goshin Jitsu.  Joana Mª Puigserver Sansó i Llorenç Gayà: Bronze en el Cto. Europa 2016- Kodokan Goshin Jitsu. Federació Balear de Judo i EE AA _________________________________________________________ REG. D.G.D. FD/021 – Reconeguda d’Utilidat Pública Av. Uruguai, s/n – Despatx FD01– 07010 Palma de Mallorca – Tf. 971 461 109 – www.fbjudo.org Aquesta medalla de Bronze els dona tres punts més al Ranking Nacional per tenir plaça al Campionat del Món, que sumats als que ja tenien pel Bronze del 2015 i quarta posició del 2016 al Campionat d´Espanya els deixa a una novena plaça de les set úniques places que poden participar per país. La kata presentada per aquesta parella va ser la Kodokan Goshin-Jutsu un exercici tècnic de defensa personal moderna exigida pels examens de pase de grau de Cinturó Negre 6º Dan. Destacar l’actuació de totes les parelles: ja que podem destacar el seu esforç i sacrifici de tantes hores de preparació per aconseguir pujar al Podium a nivel Europeu.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com