El departament d’Esports es reuneix amb la FFIB

9 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
Tomeu Pascual, Miquel Bestard, Pere Terrassa, Jaume Faba

Tomeu Pascual, Miquel Bestard, Pere Terrassa, Jaume Faba

El regidor del departament d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Pere Terrassa, ha mantingut una reunió amb el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Miquel Bestard, amb la finalitat d’arribar a acords per seguir col·laborant  en diversos esdeveniments.

 

Es va parlar de la possibilitat d’organitzar un torneig de futbol-platja a cala Mesquida, en el qual hi participarien la selecció balear femenina i masculina.

 

A la reunió també hi han assistit els tècnics del Servei Municipal d’Esports.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com