Muñoz i Vinent per els Benjamins A i B

28 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Lluís Muñoz i Toni Vinent

                                                                Lluís Muñoz i Toni Vinent

Definides dues banquetes mes dels nostres equips de futbol base en els quals els seus inquilins són dos coneguts de la nostra entitat, Lluís Muñoz i Toni Vinent seran els encarregats de prendre les regnes dels Benjamins A i B de segon any respectivament.

Muñoz, completarà la seva cinquena temporada a la nostra entitat on ja ha realitzat tasques d’entrenador en diferents equips del nostre planter. Muñoz repetirà amb el grup de jugadors nascuts el 2007 i ho farà al costat de Toni Vinent que serà el responsable de l’equip B. Amb dos equips formats per una totalitat de 30 jugadors, com és habitual en les ultimes temporades, seran dividits en dos equips encara que el treball setmanal serà realitzat com si un de sol es tractés.

Per Toni Vinent serà la primera temporada com a màxim responsable d’un equip de la base, després de començar la seva marxa en les banquetes en els equips d’iniciació ha anat escalant amb el pas dels anys fins arribar-li aquesta oportunitat per a la propera temporada.

Amb aquests dues banquetes definides, queden tan sols pendents saber els inquilins de les banquetes dels equips Benjamí de 1r. any

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com