Aquest dissabte vine a animar la teva penya a Llubí.

22 julio 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Torneos
Torneig-Supercampions-a-Llubí

Torneig-Supercampions-a-Llubí 

En l’espai d’una setmana l’equip de la PB Els Tamarells afrontarà dos tornejos de futbol-7, el proper dissabte a Llubí i el següent (dia 30) a Santanyí.

Aquest dissabte en el Poliesportiu Municipal de Llubí, amb motiu de les Festes de Sant Feliu, la nostra penya hi acudeix com a campió de la primera edició, ja que aquest torneig enfronta als campions de les quatre edicions celebrades, PB Els Tamarells, PB Peguera, PB Maria de la Salut i PB LLubí. Jugaran tots contra tots en partits de 20’, començant a les 19’30 hores i acabant a les 21 hores. La penya està preparant una expedició conjunta de jugadors, directius i socis que vulguin venir a seguir i a animar l’equip. Els qui acudeixin tenen llavors pambolidada i postres, després del torneig. La partida serà a les 17’30 hores de davant el Cafpe Can Moix de Felanitx. Veniu a donar  força a la PB Els Tamarells.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com