Escoles de Futbol Real Mallorca

2 agosto 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

Informació d’horaris i preus. També hi trobareu els contactes de les tres seus per les inscripcions.

La Fundació Reial Mallorca i el club presenten una nova temporada del programa d’escoles de futbol del Real Mallorca dirigit a nins i nines d’entre 3 i 8 anys. Les inscripcions ja estan obertes i és una oportunitat única per que els més petits comencin a gaudir i aprendre a partir dls valors d’un club centenari. La formació de futbolistes des de la base és un dels aspectes que més vol cuidar el club i per això es varen posar marxa ara fa un any aquestes escoles que treballen a partir de la metodologia del Mallorca.

Les tres seus d’aquestes escoles són Can Valero (Penya Arrabal), Son Fuster (Joventut Son Oliva) i Santa Ponça.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com