Escoles de Futbol Real Mallorca

2 agosto 2016 | Por | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Base
.

InformaciĂł d’horaris i preus. TambĂ© hi trobareu els contactes de les tres seus per les inscripcions.

La FundaciĂł Reial Mallorca i el club presenten una nova temporada del programa d’escoles de futbol del Real Mallorca dirigit a nins i nines d’entre 3 i 8 anys. Les inscripcions ja estan obertes i Ă©s una oportunitat Ășnica per que els mĂ©s petits comencin a gaudir i aprendre a partir dls valors d’un club centenari. La formaciĂł de futbolistes des de la base Ă©s un dels aspectes que mĂ©s vol cuidar el club i per aixĂČ es varen posar marxa ara fa un any aquestes escoles que treballen a partir de la metodologia del Mallorca.

Les tres seus d’aquestes escoles sĂłn Can Valero (Penya Arrabal), Son Fuster (Joventut Son Oliva) i Santa Ponça.

 

Comparte esta entrada:
Delicious Digg Google Menéame Simpy Spurl Reddit Facebook Twitter Yahoo! Buzz Mixx Chuenga Yahoo! Meme Print Friendly

Comentarios cerrados