Projecte Home a les camisetes de la Copa a les camisetes de la Copa

6 septiembre 2016 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol
Projecte Home a les camisetes de la Copa

Projecte Home a les camisetes de la Copa

La Fundació Reial Mallorca i Projecte Home han presentat avui dematí la camiseta que lluirà el primer equip en el partit de Copa del Rei de demà a l’Iberostar Estadi davant el Reus. El logotip de Projecte Home apareix a la part frontal com a primera mostra de l’acord de conveni i col·laboració entre la

Projecte Home

Projecte Home

Fundació del club i l’entitat fundada i presidida per Tomeu Català. Precisament Català, juntament amb la directora de la Fundació Reial Mallorca, Aurora Sampol, ha estat l’encarregat de verbalitzar l’acord que dóna el punt de partida a un camí ple de projectes plegats que comparteixin una exhalació dels valors comuns entre esportistes i les persones que es rehabiliten als seus centres. De moment, i a part de la camiseta de la Copa, ja s’ha anunciat la primera activitat: una subhasta benèfica en què es subhastaran les camisetes firmades dels 11 jugadors titulars del partit. La subhasta es farà a través de la pàgina de Facebook de la Fundació i de Projecte Home. Tots els beneficis aniran destinats als projectes de prevenció que es duran a terme a partir d’aquesta primera iniciativa. Quan es posi en marxa la subhasta, s’anunciarà tant a la nostra pàgina web com a la xarxa el seu funcionament perquè s’hi pugui participar durant el partit.

Fundación Real Mallorca

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com