IIª Div . A pesar del empate el ATCO BALEARES (2) sigue sin conocer la derrota. CD. GAVA (2)

11 septiembre 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
 Atco. Baleares Foto archivo

Atco. Baleares Foto archivo

Alineaciones

ATLÈTIC BALEARS : Aulestia, Juan Vich, Vallori, Manu, David Prieto (Avilés, minut 78), David Sánchez (Tete, minut 77), Xisco, Kike, Rubén Jurado, Fullana i Malik.

GAVÁ: Craviotto, Mario Gómez, Héctor Camps, Agustín, Fernando, Pla, Peque (Nico Kata, minut 66), Reche, Sascha, Boris Garrós i David Jiménez (Sarmiento, minut 85).

GOLS: 0-1, Minut 8, Sascha, de cap. 1-1, minut 38, Kike López, de cap. Minut 75, Nico Kata, 1-2. Minut 79, Jurado, de cap, 2-2.

ÀRBITRE: Sergio Escriche Guzmán, del Comitè valencià. Targetes grogues a David Prieto (minut 31), Rubén Jurado (minut 36), Agustín
(minut 57), Nico Kata (minut 88).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga de Segona Divisió B. Sol i molta calor a Son Malferit. Bona entrada. El partit va ser ofert en directe per IB3 TV.

COMENTARI:

Després de quatre jornades, L’Atlètic Balears continua invicte. Dues victòries i dos empats adornen el caseller de l’equip ‘balearico’. Aquest diumenge, l’equip de ZIEGE, tot i dominar el xoc contra el Gavà no va poder passar de l’empat i el tècnic alemany va dir al final que “no estic content. Hem creat ocasions per guanyar el partit. Ens ha faltat sort…”

La primera part va resultar anivellada. El Gavà va sorprendre els locals amb un gol de cap de SASCHA en la primera aproximació visitant a la porteria d’AULESTIA i aquest fet va descentrar una mica l’equip de ZIEGE. Tot i això, poc a poc, els ‘balearicos’ es varen sobreposar al cop i abans del descans, després d’una bona ocasió de JURADO, va ser KIKE LÓPEZ l’autor de l’empat.

Després del descans, el domini local fou evident. L’Atlètic Balears va controlar el centre del camp, mentre que el Gavá jugà a contracop. FRANCESC  FULLANA va gaudir de dus bones ocasions, però una bona aturada de CRAVIOTTO i un llançament una mica alt evitaren que el marcador es  capgirés. De la seva banda, el Gavá, en una acció esporàdica, aconseguí l’1-2 mitjançant NICO KATA i tornà a posar-se per davant al marcador. Ziege va moure la banqueta, i AVILÉS i TETE substituïren PRIETO I SÁNCHEZ. Precisament Tete va fer un servei al cap de JURADO que aquest no va desaprofitar per fer el 2-2. A les acaballes hi va haver alternatives davant ambdues porteries però el marcador ja no és va moure.

Dissabte que ve, l’Atlètic Balears s’enfrontarà al F.C. Barcelona B (18.30 hores) al Mini Estadi en partit corresponent a la cinquena jornada.

Pau Pons
Jefe de comunicación y prensa

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com