El Real Mallorca obre una setmana dedicada a Campos

13 septiembre 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª División, Fútbol, Quien es Quien
.

.

Campos és el municipi de l’illa que aquesta setmana el Real Mallorca dedicarà el Dia del Poble. Diumenge que ve, al partit del Mallorca i el Girona, una representació del poble

.

.

seran protagonistes dins del marc d’activitats que el club promou per apropar el mallorquinisme a tots els racons de l’illa.

Ahir horabaixa, els jugadors del primer equip, Biel Company i Adrià Dalmau, i Ángel Sánchez i Álex Serrano del filial, varen visitar el Camp d’Esports de Campos on petits esportistes de diferents clubs del municipi varen apropar-se per mostrar tot el seu suport i fotografiar-se amb alguns dels seus ídols. També varen acudir a aquesta trobada entre el club i els seus socis, el Director Esportiu, Javier Recio, Pepe Gálvez i Alfonso Pérez.

img_1138_01Després del Camp de Futbol, l’expedició va visitar la històrica Penya És Vici de Campos i varen ser rebuts per la Batucada Es Maculins que amb els seus tambors marcaren el ritme de la festa. Per part de l’Ajuntament de Campos, el Mallorca va rebre uns plats de ceràmica amb imatges del municipi i el club va fer entrega d’un camiseta del centenari al president de la Penya, Sebastià Vadell.

 

img_1147_01

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com