Lima, nou tècnic del programa Juguis on Juguis guanyes

5 octubre 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Juguis on Juguis guanyes

Juguis on Juguis guanyes

El davanter del Real Mallorca B, Limamou Sow ha començat a exercir com a tècnic de suport de la Fundació Reial Mallorca. El club i la Fundació han volgut oferir-li l’oportunitat professional que l’involucre directament amb el programa social Juguis on Juguis, guanyes.
El jugador treballarà al costat d’un dels tècnics de la Fundació cada dimarts i dijous horabaixa, amb el grup de participants de l’àrea de Son Gotleu. Joves d’entre 13 i 21 anys que participen en la lliga verda juntament amb altres 11 grups.
En Lima va arribar del Senegal fa 3 anys, té 21 anys i viu sol a Palma. La seva experiència pot resultar molt enriquidora tant pels participants del programa com per ell mateix, que ja ha pogut intercanviar les primeres impressions i posar-se a la pell d’un referent.

L’aposta del club

Més enllà de formar-los a la gespa, el Real Mallorca es preocupa per la formació personal i professional individual dels jugadors, ja sigui impulsant una educació acadèmica o promocionant les seves habilitats com en el cas de Lima, que ha volgut explicar en el seu primer dia, la importància de la disciplina i el respecte per arribar al futbol professional.

Campanya de recollida de botes

A més, aprofitant que Lima per Nadal viatjarà al seu país, la Fundació promou una campanya de recollida de botes de futbol perquè el jugador pugui dur-les a el Senegal i entregar-les als seus veïns que practiquen aquest esport descalços i en unes condicions molt diferents de la realitat d’aquí.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com