Presentació Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol

5 octubre 2016 | Por Redacción | Categoria: Volley
Premio Volei Palma 5-10-16

Premio Volei Palma 5-10-16

Esta mañana a tenido lugar la presentación del trofeo Ciutat de Palma en la sala de plenos del ayuntamiento de la ciudad con la presencia de las autoridades 

El Palau Municipal de l’Esport Son Moix acull el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol

 

José Hila: “ Palma ha viscut molt bones èpoques amb aquest esport i estic segur que els equips són el present i el futur del voleibol”

 

Trofeo Voley Palma 5-10-16

Trofeo Voley Palma 5-10-16

El torneig serà gratuït i els aficionats podran gaudir el propers dissabte i diumenge d’un torneig d’alt nivell

 

Durant  el trofeu es donaran a conèixer de forma oficial els dos equips mallorquins que aquesta temporada disputaran la Superlliga Femenina 2 i la Superlliga Masculina

 

 Palma, 5 d’octubre 2016.- El Palau Municipal de l’Esport Son Moix acull aquest cap de setmana el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol, que ha estat organitzat per la Federació de Voleibol de les Illes Balears, el Voley Ciutat CIDE i el Ca’n Ventura Voley Palma, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport. L’esdeveniment serà gratuït i els aficionats podran gaudir el propers dissabte i diumenge d’un torneig d’alt nivell.

 

El trofeu ha estat presentat el matí d’avui pel batle de Palma, José Hila; la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné. També han  assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez;  el president del CV Can Ventura Palma, Damià Seguí; el president del CV JS Hotels Ciutat CIDE, Antoni Figuera; el regidor de Ciutadans, Bartomeu Cañellas,  i el director comercial de Roc Hotels, Andreu Fullana.

 

Hila ha agraït el suport dels organitzadors, equips, jugadors i patrocinadors i ha convidat a tots els ciutadans i ciutadanes a assistir a aquest esdeveniment gratuït, i a “gaudir d’un cartell de primer nivell al Palau Municipal d’Esports Son Moix”. Així mateix, ha recordat que “Palma ha viscut molt bones èpoques amb aquest esport i estic segur que els equips són el present i el futur del voleibol” .

 

Per la seva banda, Dolors Besné, ha agraït el suport de l’Ajuntament i els patrocinadors i ha destacat la importància que els infants puguin gaudir des de petits d’aquests tipus de competicions, on poden veure el joc en equip. També la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha recordat la tradició d’aquest torneig en Palma i ha celebrat que es pugui dur a terme una altra edició.

 

El format escollit per a la competició és un triangular per categoria, femenina i masculina, on s’enfrontaran quatre equips de les Illes i dos equips de Castelló amb el següent calendari de competició:

 

8 Octubre a les 10:30h: Ushuaïa Eivissa – CV Mediterráneo                    Masculí

8 Octubre a les 12:30h: JS Hotels Ciutat Cide – Volei Grau           Femení

8 Octubre a les 17:00h: Ca’n Ventura – CV Mediterráneo              Masculí

8 Octubre a les 19:00h: Avarca Menorca – Volei Grau                   Femení

9 Octubre a les 10:00h: JS Hotels Ciutat Cide – Avarca Menorca   Femení

9 Octubre a les 12:00h: Ca’n Ventura – Ushuaïa Eivissa                Masculí

 

Durant l’esdeveniment es durà a terme la presentació oficial dels dos equips palmesans que disputaran la Superlliga Femenina 2, Voley Ciutat CIDE, i la Superlliga Masculina, Ca’n Ventura Voley Palma.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com