El FC Barcelona Lassa guanya el primer torneig Air Europa Cup Capdepera 2016

31 octubre 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
Capdepera Fut sala

Capdepera Fut sala

El FC Barcelona Lassa s’ha proclamat campió del primer torneig de futbol sala Air Europa Cup Capdepera 2016 categoria aleví que s’ha celebrat a Capdepera aquest cap de setmana. La final s’ha disputat entre el FC Barcelona Lassa i El Pozo Murcia amb un resultat de 1-0 favorable als catalans. El tercer i quart lloc l’han disputat el Palma Futsal i l’Entreculturas Montesión amb un resultat de 5-0  favorable al Palma.

El batle de Capdepera,Rafel Fernández, el regidor d’Esports, Pere Terrassa, la regidora de Turisme, Mónica Viejo, i el president de l’Associació Hotelera First Sun Mallorca, Joan Ferrer, han estat els encarregats d’entregar els trofeus als guanyadors.

El torneig s’ha disputat amb una grada plena de públic i amb un gran nivell de competició i esportivitat dins la categoria aleví.

Des de l’Ajuntament de Capdepera aposten per fomentar l’esport base i per donar a conèixer esports que estan a l’alça com el futbol sala, a més, amb activitats esportives i familiars com aquestes s’intenta allargar la temporada turística. Des de la regidoria d’Esports agraeixen a lAssocació Hotelera la seva implicació.

El torneig Air Europa Cup Capdepera 2016 ha estat una iniciativa del Palma Futsal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capdepera, el Consell de Mallorca, l’Associació hotelera First SU Mallorca i patrocinat per Air Europa.

Prensa. Elena Martin

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com