El torn dels més petits CCE. Sant Lluis

4 noviembre 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
 Torneig de Futbol 5

Torneig de Futbol 5

Demà dissabte s’inaugura una nova edició del Torneig de Futbol 5 que disputen els més petits de la nostra Entitat així com de la resta d’equips de la zona del llevant insular. CCE Sant Lluís, CD Menorca, At. Villacarlos, CF Sporting de Mahón, CE Ferreries, UD Mahon i CE Alaior presentaran en societat als més petits de cada entitat per al gaudi d’aquests i de tots els seus familiars. Els resultats esportius seran secundaris ja que l’objectiu primordial serà el d’ajudar els joves futbolistes que s’inicien en el món del futbol.

Des del CCE Sant Lluís, un any mes es posa tot perquè aquest torneig continua sent referència a l’illa en la seva categoria i que quedi en la ment de tots els participants com en temps passats, on jugadors que ara triomfen a categories superiors, han passat en anys anteriors per aquest Torneig.

En les matinals dels dissabtes, al Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes serà escenari d’aquestes trobades on amb el pas de les jornades es pot veure una contínua evolució dels equips així com dels propis jugadors que amb el pas dels dies es van adaptant a el que per a ells serà la realitat en un futur no molt llunyà.

Toca vestir-se de curt, enfundar-se les millors gales i sortir a jugar, la il·lusió i innocència d’aquests petits futbolistes farà la resta, benvinguts i a divertir-se!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com