Previa Regional CCE. Sant lluis

4 noviembre 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil, Menorca
 Juvenil  CCE Sant Lluis

Juvenil CCE Sant Lluis  Menorca

Partit vital davant el CE Ferreries, el de demà dissabte a les 18:00 hores al Municipal de Ses Canaletes, i és que el conjunt Regional afronta un duel importantíssim davant el conjunt blaugrana, tal com remarca la classificació en la prèvia del partit. Els de Micky Gomila han de sortir amb la convicció de guanyar, després de l’empat davant el CF Sporting de Mahón i la derrota a casa davant la UD Mahon en els seus dos últims partits, ara toca vèncer. Els blaus han de sumar els tres punts sí o sí per no dependre d’altres resultats en la ultima jornada de la fase regular de Copa que es disputarà la propera setmana.

Per al partit d’aquest diumenge, el cos tècnic blavós seguirà amb algunes baixes per diferents motius que minven el potencial de l’equip, però, la bona disposició de la resta de la plantilla i el treball setmanal segueixen posant als nostres en una posició privilegiada que dóna accés a la fase decisiva de la competició.

Després del punt d’aconseguit al Municipal de Maó, el CCE està més confiat en les seves possibilitats i pretén sortir vencedor davant un rival, que en cas de perdre quedaria fora de qualsevol possibilitat de ficar-se en semifinals. Un CE Ferreries que arriba amb 7 punts i que ha sumat només tres punts lluny del Municipal de Sant Bartomeu. Els blaus, però, són tercers, encara que en una competició tan curta i igualada pot fer que una victòria o una derrota puguin canviar la taula d’un dia per l’altre.

Els de Micki Gomila estan recuperats anímicament per al partit davant els de Pere Genestar després de les seves dues ultims trobades on només han sumat un punt de sis possibles. Amb la igualtat existent a la categoria, els nostres poden trobar-se a final d’aquesta jornada en dues situacions diferents, o estar classificats matemàticament a falta d’una jornada, necessitarien vèncer i que també ho fes la UE Sami al CD Menorca, o seguir igual o pitjor classificat en cas d’igualada o derrota i haver de vèncer a l’Estadi Mahones a l’espera d’altres resultats.

Per tot el comentat, mes que mai han d’estar els nostres amb tots els sentits posats en aquest determinant trobada que pot marcar el tram final d’una competició que espera campío.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com