L’Ajuntament de Palma rep menció especial als “II Premis Dona, Esport i Empresa” pel programa Palmadona

11 noviembre 2016 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Palma dona cursa

Palma dona cursa

L’Institut de la Dona d’Extremadura otorga els premis a dones i entitats que contribueixen de manera decisiva a donar visibilitat a l’esport femení  

 

Palma, 11 de novembre de 2016.- L’Ajuntament de Palma ha rebut una menció especial al “millor esdeveniment esportiu” en els II Premis Dona que atorga la Comunitat d’Extremadura. Segons informà ahir la directora general d’Esports extremenya, Conchi Bellorín, en la relació de guardonats als II Premis Dona, Esport i Empresa convocats per l’Institut de la Dona d’aquesta comunitat i la Fundació Joves i Esport, figura aquest reconeixement a l’Ajuntament de Palma pel seu programa Palmadona, que va posar en marxa el passat mes de març.

 

El jurat ha valorat la línia estratègica de suport a la dona a l’esport que segueix l’Ajuntament de Palma i ha decidit concedir aquesta menció, encara que la Càmera Municipal de Lisboa ha rebut el premi dins aquesta categoria. En aquest sentit,  Bellorín  ha assenyalat que “l’Ajuntament de Palma està creant una línia estratègica a la majoria d’esdeveniments esportius dirigits a la dona i l’esport”.

 

Els premis seran lliurats dins el marc del II Congrés Ibèric de la Dona, Esport i Empresa que tindran lloc a Badajoz els propers 18 i 19 de novembre amb la participació de destacades ponents dins el món de l’esport, la comunicació, les relacions institucionals i l’empresa. La directora de l’Institut de la Dona d’Extremadura, Elisa Barrientos, ha recordat que aquest congrés té l’objectiu de determinar les millors pràctiques en gestió i desenvolupament de les dones líders a l’esport i la seva comunicació, per incrementar la visibilitat de l’esport femení i implementar polítiques d’igualtat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com