Cronica Preferente – A-LLUBI «A – ALARO

28 noviembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Preferente

llubi-alaro

El equip de Primera Regional Preferent,avui a Ses Comes s’enfrentave al Alaró. Ha estat un partit molt entretegut i emocionant, ha estat molt igualat, els Llubiners tenien la possesió de la pilota, amb un equip amb les ideas clares i ben plantat al terreny de joc,replegat i a la contra intentave fer mal.
Els Llubiners arrel d’un penal clar a Xisco,a marcat primer per mediació de Alex. Poc a durat l’alegría,ja que amb un chut de dafora del area i per alt el equip d’Alaró a conseguit empatar.
Minuts després una retrasada al porter Kiko desafortunada,amb un delanter aprop del Alaró el porter de Llubí a despejat malament i el rebot robat pel delanter el porter la derribat amb un clar penal i així ha estat el 1-2.
Dos minuts abans del descans,una internada per banda esquerre de Xisco,a rematat Alex fent el 2-2 i descans.
La segona mitat, el Llubiners intentaven anar a per el partit,peró amb un Alaró ben plantat,les ocasions eran escases, domini del Llubiners i ben replegat l’Alaró.
Una pilota penjade per part del Llubí,surt el porter i amb els punys despeja dafora del area,el colegiat a pitat falta i targe groga pel porter Alaroné, falta a frontal d’area grossa, que treu Alex i es produeix rebots,Que Xisco atent marca el 3-2. A partir d’aqui els Alaroners han estirat lineas,però una defensa ben plantada del Cda a mort el partit.
En conclusió,partit equilibrat,net i tres punts pel Llubiners molt necesitats.

[FAG id=234017]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com