C.C.E. S.LL. Benjamí C, Campió de Copa!

29 noviembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

Benjamí C

El Benjamí C s’ha proclamat aquest diumenge Campió Copa de 3a Regional que engloba equips formats per jugadors de primer any i nascuts el 2008, després d’imposar-se al CF Ciutat d’Alaior per (3-0). L’equip entrenat per Albert Pons i Jose Cortés va posar així la cirereta a una competició magnífica, en la qual han brillat com petites joies del planter. L’equip blavós a mostrat uns numeros espectaculars, amb set victòries en set partits i un registre de gols de 39 a favor i tan sols 9 en contra, fruit del treball d’una generació que ve millorant a passos de gegant des dels seus inicis.

El títol no ha de ser més que un extra de motivació per a aquest grup que compta a les seves files amb jugadors amb molt d’amor per aquest esport.

Enhorabona a tots !!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com