L’ATLÈTIC BALEARS GUARDA UN MINUT DE SILENCI EN MEMÒRIA DELS MORTS A L’ACCIDENT DE COLÒMBIA

29 noviembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Copa, Fútbol

minuto-de-silencio-_01

 

L’Atlètic Baleas ha guardat avui abans de l’entrenament un respectuós minut de silenci en memòria de tots els desapareguts avui a la tragèdia aèria de Colòmbia.

L’equip ha fet el darrer entrenament avui vespre pensant en el partit de demà de l’anada de setzens de Copa Federació contra el Prat a les 17:00 hores a Son Malferit. Christian Ziege ha convocat 4 juvenils per aquest partit com són: Carlos García, Pedro Ortiz, Álvaro Mesa i Toni Hernández.

Adjuntam foto del minut de silenci i àudio de Rubén Jurado (qui marcà a la final de la Copa Federació de l’any passat). Jurado valora el partit de demà, la importància de defensar títol, trasllada el condol per l’accident aeri i desitja sort al Formentera demà contra el Sevilla.

Rubén Jurado previa Copa Federación

                                           Rubén Jurado previa Copa Federación

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com