C.V. Soller. Resumen fin de semana

1 diciembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Volley
CVS resumen fin de semana

CVS resumen fin de semana

JUVENIL F. B : MERESCUDA VICTÒRI A DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT EL CV VILAFRANCA

  • CADET F. B : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER DAVANT EL BUNYOLA
  • INFANTIL F. C : DERROTA DEL CVS NÀUTICA SÓLLER DAVANT UN POTENT MURO

 

JUVENIL F. B : MERESCUDA VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT EL CV VILAFRANCA

30 Nov 2016 04:31 AM PST

CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER 3-1 CV VILAFRANCA (25-18/25-15/21-25/25-22)
Les solleriques jugaren un bon partit i fóren superiors al rival tot el temps, tot i els alts i baixos que ens acompanyen enguany i que dissabte tornaren. Un primer set on sortirem com a dormides i al final amb feina caigué del nostre costat, el segon set és demostrar el bon joc i es nivell que pot donar l’equip, el tercer ens complicarem la vida i el Vilafranca aprofità tots els regals que li férem per sumar punt a punt i guanyar el set.

En el quart el rival es va créixer i seguiren el gran nombre d’errors de les nostres que varen posar en perill el set, tot i la victòria final.

En definitiva bona victòria treballada i merescuda. La setmana vinent anem a Pollença a seguir lluitant i sumant per arribar a colocarmos a la part alta de la classificació.
Volem felicitar a la nostra capitana Laura Gómez Calatayud perquè dissabte va complir devuit anys, un bon regal aquesta victòria.
Per l’Elèctrica Bernat Sóller jugaren, capitana Laura Gómez, Rosa Grancha, Aina Rullan, Marta Valls, Sílvia Sánchez, Sílvia Massuti,Encarna Capo, Carme Bernat, Carla Corbett, Raquel Marí, Ana Maria Hernandez.

CADET F. B : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER DAVANT EL BUNYOLA

Posted: 30 Nov 2016 04:25 AM PST

CV Bunyola 0-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer (17/25-11/25-23/25)

Les cadets B del CVS es desplaçaren el passat divendres a Bunyola per afrontar el seu setè partit en lliga.
Un partit que varen dominar des del seu inici. S’enfrontaren a un Bunyola molt lluitador que va desplegar un bon joc en defensa, però les solleriques varen saber afrontar l’encontre de manera seriosa i amb molta concentració amb el joc.
Durant el tercer set les solleriques fallaren més pilotes de lo normal en elles, cometeren errors en servei i atac que va fer que les locals s’apropessin en el mercador, però les de La Vall varen saber respondre i tancar el partit.
Volem destacar l’actuació de Irene Català que va jugar de lliure suplint la baixa d’Aina Hernandez i va complir de valent, enhorabona.
Les Cadets aquest dissabte reben al líder de la categoria, el Porto Cristo, fins ara invicte a Son Angelats a les 10h, esperem que puguin seguir amb el bon joc demostrat fins ara.
Les benjamines del CVS dissabte foren les més matineres i a les 9:30h ja disputaven el seu partit a Muro.

El partit va començar de cara per a les nines del CVS Nàutica Sóller que amb un gran servei varen debilitar la recepció contrària (0-7), però les locals no varen tardar massa a reaccionar i amb un atac molt contundent on les nostres nines poc pogueren fer s’endugueren el set.

El segon set va tenir un clar dominador, el volei Muro. Les nostres no acabaren de trobar el seu joc i no es notaven gens còmodes per contrarestar el joc que oferia l’equip contrari, amb una col·locadora que ens va guanyar moltíssims punts a la xarxa.
Al tercer set les solleriques començaren a trobar el seu joc, amb un bon servei i una gran defensa, i començaren a posar les coses difícils a l’equip local, però la falta d’experiència i la diferència d’edat varen ser massa rivals per les nostres infantils.
Una setmana més, les infantils del CVS Nàutica Sóller van sumant experiències i millorant el seu joc. A seguir fent feina!
Aquesta setmana les solleriques reben el Porto Cristo B a Son Angelats a les 18:00h.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com