Més de mil juguetes recollides en el IV Torneig ‘Cap infant sense jugueta’ que organitza l’UE Collerense i que ha contat amb la participació d’Esports del Consell amb el seu programa JUGAM amb l’Elit

7 diciembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

img_0958-copiaEl camp Municipal del Coll d’en Rebassa ha viscut una festa d’esport i solidaritat amb la celebració de la quarta edició del torneig solidari de futbol base ‘Cap infant sense jugueta’ que organitza el club UE Collerense i que ha contat amb activitats lúdiques i esportives organitzades per Esports del Consell dintre del programa JUGAM amb l’Elit. A més, durant tota la jornada s’han recollit més de 1.000 juguetes que aniran destinades al Centre Social d’Inserció de la parròquia Sant Josep del Terme, les quals repartirà entre els nins més necessitats de Mallorca i també de Síria, on s’enviaran una part d’aquestes juguetes.

La diada ha començat a les 9.30 hores amb partits d’equips de futbol base dels clubs Collerense, Pla de Na Tesa, La Salle, CIDE, At. Baleares, San Pedro, Santa Catalina, Son Cladera, Marratxí i Rotlet Molinar. Paral·lelament els nins i joves que no disputaven partits han pogut gaudir d’activitats lúdiques i esportives organitzades pel departament d’Esports del Consell de Mallorca. En total més de 350 nins que han participat d’aquesta festa solidària on també hi ha hagut temps pels homenatges. El primer al pilot de motociclisme Lluis Salom, desaparegut durant uns entrenaments oficials de Moto2 el passat més de juny i que el club ha volgut retre homenatge amb un quadre que ha entregat a un amic de la família present en aquesta diada. A més, el UE Collerense també ha fet  un reconeixement a la seva jugadora Pili Espades per la seva exitosa trajectòria en el club del Coll d’en Rebassa.img_0989

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com