Primera Regional. SP. Sant Marçal Inter Manacor

15 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
Arbitros y capitanes

El líder de la primera regional, ha pasado por Son Caulelles, hay de demostrar el porqué de su clasificación, ha sido superior en todo momento al nuestro, y ha acabado ganado por 2-4.

Desde el inicio del partido el Inter Manacor, ha sido el mejor posicionado en el campo y su media se mostraba superior a la local, a pesar de todo esto ha sido el Sporting quién a la salida de un córner Gutierrez en el minuto 21 de un cabezazo, el balón ha entrado por la escuadra sin que el portero visitante pudiera hacer nada. Este gol daba esperanzas a los seguidores locales que veían posible imponerse al líder.

La ilusión se ha visto frustrada sólo después de tres minutos del 31 al 34, el equipo visitante ha cambiado el marcador con dos goles, estableciendo el 1-2 con el que ha acabado la primera parte.

Ya en la segunda parte en el minuto 50 el Inter-Manacor, prácticamente sentenciaba el partido con el 1-3, para once minutos más tarde aumentar la ventaja con un cuarto gol.

El Sporting no se ha rendido y a pesar del resultado ha tenido claras ocasiones de reducir las diferencias, que han sido evitadas, por la actuación de su portero Peña, y otros por errores de los delanteros locales .

A cinco minutos del final el Sporting el reciente incorporado el juvenil Perelló ha conseguido su segundo gol, para establecer el definitivo 2-4 con el que ha finalizado el partido.

La nota positiva ha sido el debut de dos juveniles de los locales, Ramírez y Perelló que ha entrado en el minuto 85, precisamente Perelló ha sido el autor del segundo gol del Sporting.

FICHA DEL PARTIDO.

SPORTING; Humet, Sanahuja, Martinez, Stoyanof, Font, Mas, Sanchez. Balsa, Guerrero, Rogel y Gutierrez.

CAMBIOS; Al minuto 70 Ahmed por Mas, al minuto 84 Ramirez por Rogel y Perello por Balsa.

INTER MANACOR
; Peña, Marce, Montserrat, Julia, Bosch, Mira, Diaz, Obrador, Vadell, Mateu y Cladera.

CAMBIOS
; Al minuto 63 entre Gomariz por Obrador, al 68 Sanchez por Julia, al 72 Medina por Vadell y al 78 Nicolau por Montserrat.

GOLES; 1-0 minuto 21 Gutierrez, 1-1 minuto 31 Mira, 1-2 minuto 34 Mira, 1-3 minuto 50 Vadell, 1-4 minuto 61 Vadell, 2-4 minuto 85 Perello.

ÀRBITRO; Pedro Juan Moreno Valero, ayudado a las bandas por Laura De la Fuente Alia y Emilkar Dubiel Suave Vado.

[FAG id=236014]

El líder de la primera regional, ha passat per Son Caulelles, hi ha de demostrar el perquè de la seva classificació, ha estat superior en tot moment al nostre, i ha acabat guanyat per 2-4.

Des de l’inici del partit el Inter Manacor, ha estat millor posicionat en el camp i la seva mitja es mostrava superior a la nostra, a pesar d’aixó ha estat l’Sporting qui a la sortida d’un corner Gutierrez al minut 21 d’un cop de cap, el baló ha entrat per l’esquadra sense que el porter visitant pogués fer res. Aquest gol donava esperances als seguidors que veien possible imposar-se al líder.

La il·lusió s’ha vist frustrada només amb tres minuts del 31 al 34, l’equip visitant ha capgirat el marcador en dos gols, establint l’1-2 amb què ha acabat la primera part.

A la segona part al minut 50 l’Inter-Manacor, pràcticament sentenciava el partit amb l’1-3, per onze minuts més tard a augmentar l’avantatge amb un quart gol.

L’Sporting no s’ha rendit i a pesar del resultat ha tengut clares ocasions de reduir les diferències, que han estat evitades un cop per l’actuació del seu porter Peña, i altres per errades dels nostres davanters.

A cinc minuts del final l’Sporting el recent entrar juveni  Perello ha aconseguit el seu segon gol, per establir el definitiu 2-4 amb què ha acabat el partit.

La nota positiva ha estat el debut de dos juvenils del nostre club Ramirez i Perello que ha entrat en el minut 85, precisament Perello ha estat l’autor del segon gol de l’Sporting.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Humet, Sanahuja, Martinez, Stoyanof, Font, Mas, Sanchez. Bassa, Guerrero, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Al minut 70 Ahmed per Mas, al minut 84 Ramirez per Rogel i Perello per Bassa.

INTER MANACOR; Peña, Marce, Montserrat, Julia, Bosch, Mira, Diaz, Obrador, Vadell, Mateu i Cladera.

CANVIS; Al minut 63 entre Gomariz per Obrador, al  68 Sanchez per Julia, al 72 Medina per Vadell i al 78 Nicolau per Montserrat.

GOLS; 1-0 minut 21 Gutierrez, 1-1 minut 31 Mira, 1-2 minut 34 Mira, 1-3 minut 50 Vadell, 1-4 minut 61 Vadell, 2-4 minut 85 Perello.

ÀRBITRA; Pedro Juan Moreno Valero, ajudat a les bandes per Laura De la Fuente Alia i Emilkar Dubiel Suau Gual.

TARGETES; Groga als jugadors de l’Sporting, Font, Martinez, Sanchez, Ahmed, Bassa i Gutierrez i del Inter Manacor Monteserrat.

CAMP: Son Caulelles.