39a Diada Ciclista Sant Sebastià

17 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes
.

.

S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d’edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter dela Diada Ciclista, com sempre, és popular. S’apreciarà especialment la participació de persones amb alguna capacitat limitada, les quals tindran preferència a la zona de sortida.

Als infants menors de 12 anys els han d’acompanyar persones adultes.

S’entregarà a tots els participants un dorsal (adhesiu) que es recollirà als punts determinats a aquest reglament, un cop realitzada la seva inscripció. Amb el número d’aquest dorsal podran participar al sorteig que tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix en finalitzar el recorregut de la Diada Ciclista

RECOLLIDA DE DORSALS, presentant el justificant imprès de la inscripció en línia.

Des del 16 al 19 de gener (fins a les 18 h).

 • Al Palau Municipal d’Esports Son Moix, als poliesportius municipals Germans Escalas, S’Estel, Rudy Fernández (Sant Agustí) i al complex municipal de les Piscines de Son Hugo, al entregar el justificant imprès de la inscripció confirmada a la web www.elitechip.net. (fins que s’esgotin existències).
 • A la planta d’esports dels dos centres d’El Corte Inglés, al entregar el justificant imprès de la inscripció confirmada a la web www.elitechip.net. (fins que s’esgotin existències).

Dia 20 de gener (de 10 a 12 h):

 • El mateix dia de la Diada es podran recollir els dorsals de la seva inscripció, (fins que s’esgotin existències), al entregar el justificant imprès de la inscripció confirmada a la web www.elitechip.net, als envelats de l’esdeveniment a:
  • carrer del Conquistador
  • carrer de Sant Miquel/dels Oms
  • plaça Major
  • plaça de Cort
  • 17-01-20_diadaciclista

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com