LLIGA CADETES MENORCA (2a REGIONAL) Jornada 2 CE Ferreries y CCE Sant Lluis,

17 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Menorca
LLIGA CADETES MENORCA (2a REGIONAL) Jornada 2

Hoy se ha disputado en el municipal de Sant Bartomeu el encuentro que en su día fue aplazado perteneciente a la segunda jornada de liga entre los equipos  CE Ferreries y  CCE Sant Lluis, dicho partido ha empezado mostrando un CCE Sant Lluis como dominador claro del juego, saliendo con el balón controlado, y demostrando que son un equipo que les gusta jugar y no dejar opciones a los equipos contrarios. Fruto de este dominio ha venido la jugada del penalti trasformado por David Sánchez en el minuto 24, poco a poco iban pasando los minutos y el equipo local  ha sabido sacudirse dicho dominio y ha empezado a tener más el balón, en el minuto 30, Marc Febrer ha conseguido el empate a un gol llegando así al descanso. Justo empezar la segunda parte,  Agustí Triay en el minuto 41 ha adelantado 2-1 al conjunto ferreriense dejando claro que tambien iban a intentar ganar. En los siguientes minutos el partido a entrado en una dinámica de dominios alternos entre los dos equipos, ninguno de los dos ha bajado la intensidad siendo Alejandro Coll en el minuto 43 quien lograba empatar 2-2 para el CCE Sant Lluis, los dos conjuntos han seguido empujando, jugando el balón y Bruno Carreras en el minuto 50 ha conseguido marcar el 3-2 adelantando a los locales pero, estaba bien claro qu el partido para nada estaba sentenciado, en el minuto 54,  Nico John Ball ha empatado de nuevo el partido 3-3 pero despues de tres minutos, Bruno Carreras en el minut 57 ha conseguido adelantar al CE Ferreries dejando el resultado definitivo de 4-3.

[FAG id=236105]

CATALAN

Avui s’ha disputat al municipal de Sant Bartomeu l’enfrontament que al seu dia va ser ajornat pertanyent a la segona jornada de lliga entre els equips CE Ferreries i CCE Sant Lluís, aquest partit ha començat mostrant un CCE Sant Lluís com a dominador clar del joc, sortint amb la pilota controlada, i demostrant que són un equip que els agrada jugar i no deixar opcions als equips contraris. Fruit d’aquest domini ha vingut la jugada del penal transformat per David Sánchez al minut 24, a poc a poc anaven passant els minuts i l’equip local ha sabut treure de sobre aquest domini i ha començat a tenir més la pilota, al minut 30, Marc Febrer ha aconseguit l’empat a un gol arribant així al descans. Just començar la segona part, Agustí Triay en el minut 41 ha avançat 2-1 al conjunt ferrerienc deixant clar que també anaven a intentar guanyar. En els següents minuts el partit a entrat en una dinàmica de dominis alterns entre els dos equips, cap dels dos ha baixat la intensitat sent Alejandro Coll al minut 43 qui aconseguia empatar 2-2 per al CCE Sant Lluís, els dos conjunts han seguit empenyent, jugant la pilota i Bruno Carreras al minut 50 ha aconseguit marcar el 3-2 avançant als locals però, estava ben clar qu el partit per res estava sentenciat, al minut 54, Nico John Ball ha empatat de nou el partit 3-3 però després de tres minuts, Bruno Carreras en el minut 57 ha aconseguit avançar al CE Ferreries deixant el resultat definitiu de 4-3.