El At. Villacarlos B se ha convertido en la auténtica ‘bestia negra’

18 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

L’At. Villacarlos B s’ha convertit en l’autèntica ‘bèstia negra’ de l’equip Juvenil sense importar la competició. Ja sigui Copa primer o Lliga ara, els grocs sempre celebren alguna cosa positiva davant els de Elias Noval cada vegada que tots dos es veuen les cares.

Davant els de Chema Mamajón, els nostres porten quatre partits disputats amb un balanç d’un empat i tres derrotes tenint en compte diferent tipus de competicions. En tots aquests partits, la igualtat a estat màxima entre els dos equips, però els grocs sempre surten amb el somriure a la cara.

El partit disputat entre tots dos ahir va ser un calc dels tres anteriors, respecte mutu i màxim entre els dos i els petits detalls que al final decideixen, deixen als de Noval amb 6 punts en les tres primeres jornades, molt a prop del ple que buscaven en aquesta trobada , que era el qual corresponia a la primera jornada i que va ser ajornada en el seu dia.

Els de Noval, equip amb molta personalitat, treball i ambició van anar a pels tres punts des de l’inici amb l’onze habitual en les ultimes jornades i que tan bon resultat els està donant. Conscient és tot el grup que els que estan al banc són part fonamental en els minuts finals i decisius de tots els partits i que el seu objectiu ha de ser mantenir o superar el nivell dels companys que han estat substituïts.

En una primera part marcada pel fred que castigava la illa en la jornada d’ahir, la primera part va ser un estira i arronsa constant amb molt treball defensiu de tots dos que donava al trast amb qualsevol possibilitat de l’oponent de avançar-se al marcador, tot i el 0-0 amb el qual es va arribar a la mitja part, el valent públic que va assistir a Ses Canaletes s’entretenia amb el vist en el primer acte.

A la represa, la mateixa tònica que al primer temps, els nostres amb el seu ordre habitual en defensa i la seva velocitat i contundència en atac anaven trepitjant amb perill l’àrea groga. Al minut 72 va arribar l’alegria per als de Noval, quan Isma Ruiz aconseguia batre el meta Telmo i posar els seus per davant. No obstant això, el gol en comptes d’asseure bé als de Ses Canaletes va produir l’efecte contrari, en només dos minuts, del 75 al 77, els de Mamajón donaven la volta al marcador amb dos gols del visitant James, el primer d’ells de falta directa i que fet i fet servia als grocs per arrencar de nou la victòria de les mans dels de Noval.

En els instants finals, els nostres no van decaure en els seus intents de com a mínim aconseguir una igualada que bé mereixien, mes si cap pel que es veu durant els 90 minuts que dóna, tot i la derrota, força als de Noval per seguir en la baralla per estar a la zona alta de la taula classificatòria al final de Lliga.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com