C.C.SANT LLUIS. Previa Juvenil

19 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: F√ļtbol, Juvenil, Menorca
.

.

L’equip Juvenil té aquest diumenge una nova oportunitat per seguir demostrant als seus rivals que vol estar a la part alta de la classificació a final de temporada o almenys ho vol intentar. Els lluissers, amb sis punts en la classificació, estan trobant la seva millor versió, que els ha permès estar ja en tercera posició a tres punts del seu proper rival i un punt per sota de la UD Mahon, segon classificat i, per tant, proper amb els llocs que donen opció a jugar la propera temporada a Lliga Nacional Juvenil, cosa per a la que, encara, queda un món.

Aquest diumenge visita Sant Antoni per enfrontar-se al Dosa CF un dels millors equips en aquesta arrencada de competici√≥ dins de la categoria Juvenil. Els ciutadellencs s√≥n l√≠ders en solitari amb nou punts, fruit de les seves tres vict√≤ries en les primeres tres jornades, havent encaixat √ļnicament dos gols en contra fins a la data i aconseguint vuit a favor. Aquesta fortalesa que estan mostrant els ciutadellencs ha fet que estiguin en una posici√≥ c√≤moda en aquest inici de fase regular, pel que en cas de v√®ncer els de Noval, estrenyeria encara m√©s si cap aquesta zona de privilegi.

EL CCE, ve de disputar dos partits consecutius en només quatre dies, amb un balanç d’una victòria i una derrota, però, les sensacions que desprenen els de Ses Canaletes segueixen sent positives com en la competició de Copa. Per aquesta trobada, el tècnic asturià haurà de conscienciar els seus, si no ho estan ja, de la importància de mantenir la porteria a zero en aquest tipus de trobades, ja que un error, bé sigui individual o col·lectiu pot decantar la balança a favor del rival.

La trobada, es disputarà a les 16:00 hores de diumenge a Sant Antoni de Ciutadella, una plaça que als de Noval no li dóna cap tipus de por, encara que si, un enorme respecte pel seu rival.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com