Entrevista al nou president del Athletic Club de Montuïri

26 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Entrevistas, Fútbol

Llorenç Miralles Martorell

Llorenç Miralles Martorell, 12-08-1988 nascut a Montuïri.

Va ser jugador a totes de categories del CD Montuïri, un any del CD es Pla i 3 anys a l’equip de regional del CD Montuïri. Sempre ha estat vinculat al futbol montuïrer.

Va estudiar l’FP d’Activitats fisicoesportives en el medi ambient i actualment es dedica a la pagesia.

Com vares arribar a la presidència del club?

El primer any vaig ser delegat, el segon vaig ser vicepresident substituint a Pep Tugores i a finals de la passada temporada Miquel Tous va decidir fer una passa al costat i se’m va proposar accedir al carrec, vaig acceptar i optar per la continuïtat del projecte.

Que pots dir d’aquests quasi 3 anys de vida de l’Athletic Montuïri?

Destacar que quan va néixer el col·lectiu no tothom estava d’acord en crear un nou club i semblava un projecte temporal, però al cap dels anys s’està consolidant s’ha demostrat que som solvents i som l’equip que representa al poble de Montuïri.

Enguany és la #temporadadelsderbis on competiu amb clubs d’Algaida, Pina, Porreres, Vilafranca, Llucmajor i Lloret. Que penses que hi hagi tant de partits amb clubs que enrevolten la vila de Montuïri?

Fa que sigui una lliga molt interessant on fa moltes ganes competir.

Com valoraries els 6 mesos de presidència?

Direm que fàcils, ja que els entrenadors i jugadors tenien clars els objectius, filosofia de club, una directiva que empeny amb força i cada any agafa més experiència.

Quins objectius té l’Athletic a curt i llarg termini?

A curt termini guanyar el màxim de partits possibles a la segona volta i intentar pujar a primera regional que hi ha plantilla de sobra.

A llarg termini seguir fent feina perquè sigui creixent el club i donar continuïtat al projecte molts d’anys més.

Creus que l’Athletic ha ajudat a crear vida al poble i a juntar més als montuïrers?

Sí, perquè pocs col·lectius impliquen convivències de moltes edats, perfils i coincideixen per projecte en comú. Si no fos pel futbol, no hi hauria tanta vida o no hi hauria les conegudes trobades de montuïrers al Revolt.

El fet que el 100% dels jugadors siguin locals fa que molta gent que feia anys que no baixava al Revolt hi hagi tornat per veure futbol montuïrer.

Defineix el club amb una frase.

Un grup d’amics amb ganes de passar-ho be i si pot ser fer poble.

Qué penses que hagui «desaparegut» un club de futbol de Montuïri amb quasi 75 anys d’història?

És una llàstima, ja que és el club que des de petits ens va donar l’oportunitat de jugar a futbol a la vila, molta gent hi va invertir temps i esforç. També crec que ha desaparegut una part de tots i s’hauria de mirar que mai mori totalment.

Quines diferències hi ha entre el president de l’Athletic Montuïri i un de primera divisió?

Un president d’un club local coneix més l’afició, és més proper i exerceix de manera totalment desinteressada.

Un de clubs d’alt nivell tenen diferents interessos personals i professionals, que queden molt enfora del meu càrrec.

Alguna promesa per si aquesta temporada l’Athletic puja de categoria?

Farem una festa on plantilla i afició puguin celebrar-ho junts i així com toca.

Vols afegir alguna cosa més?

Agrair als que han estat al nostre costat des del principi, al que poc a poc s’han anat incorporant, i sobre tot donar les gràcies als patrocinadors i col·laboradors, socis, aficionats, etc. Voldria demanar-los que segueixin confiant en nosaltres per dur endavant aquest club i recordar que #somdeMontuïri.

Miquel A. Mayol Arbona

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com