C.C. Sant Lluis. Previa Juvenil

27 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

A només quatre punts dels llocs d’ascens a Lliga Nacional, i amb un partit menys, situat a la zona còmoda de la taula classificatòria, l’equip de Elias Noval rep aquest proper dissabte a Ses Canaletes a l’At. Ciutadella, 17:00 hores.

Entestat a obrar el miracle d’estar entre els millors en les ultimes jornades, els pupils del tècnic asturià hauran de nou posar-se a treballar de valent per superar a un adversari que ve al feu lluiser per vèncer i ficar-se també en la baralla per tot. Els nostres segueixen en clara progressió des de l’inici de la temporada i no busquen altra cosa que vèncer als seus oponents i mirar només de setmana a setmana per centrar-se en la seva feina.

El seu rival d’aquesta setmana arriba a Ses Canaletes ocupant la vuitena posició, amb un partit menys, i amb un balanç d’un empat i dues derrotes en els tres partits disputats fins ara. En copa, els nois de Francisco Guerrero van quedar molt lluny de les places que donaven accés a semifinals, però en Lliga voldran seguir evolucionant i creixent com a grup, fase que passen tots els equips formats per la majoria de jugadors de primer any.

Els de Noval ho tenen clar, centrar-se en uns mateixos per anar sumant setmana rere setmana, el seu treball els deixera a final de temporada en el lloc que es mereixin.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com