Fi a la ratxa negativa

30 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: FĂștbol, MahĂłn, Preferente
.

.

Justa i merescuda victĂČria del nostre equip Regional davant un rival que mai va deixar de lluitar per cada pilota, i que en tot moment va intentar retallar distĂ ncies. És cert, perĂČ, que des del primer minut el nostre equip va buscar la porteria rival, demostrant que vol guanyar cada partit, dels que queden fins al final de la competiciĂł. Amb un equip que va buidant la infermeria, el tĂšcnic lluisser va poder treure al camp un onze de garanties i amb fons d’armari al banc al costat d’ell.

A la banqueta, Victor, el porter del juvenil, cobria la possibilitat que Javi, avui de titular, haguĂ©s d’abandonar el seu lloc per qualsevol circunstancia. Tornaven a la convocatĂČria tambĂ© Xiscu i Ricky aixĂ­ com Isaias i Joan Orfila que han hagut de reduir la seva presĂšncia en l’equip en moments puntuals.

Assenyalades les incidĂšncies, un dia mĂ©s va triomfar el treball en equip, el joc col·lectiu, l’objectiu del grup sobre l’individual, i el golejador Zurbano va obrir la llauna en el minut 42 en una pilota que va sobrepassar al porter visitant desprĂ©s del centre d’Alberto i que el davanter navarrĂšs va rematar de cap al fons de la xarxa, era el 0-1. Abans de tot aixĂČ, els de Micky Gomila arribaven amb claredat a Ă rea rival, un remate de cap d’Alberto anul·lat per l’assistent de Pedro Bermudez per posiciĂł antireglamentĂ ria de l’esquerrĂ  lluisser va poder ser el 0-1. Mes endavant una rematada de Toni Vinent dins d’àrea petita era retinguda pel meta Chelus reclamant els lluissers el tant que no va pujar al marcador, gol fantasma difĂ­cil d’apreciar pel trencilla.

El domini visitant era clar, i el tant a la vora del descans feia justĂ­cia al que s’ha vist durant els primers 45 minuts. Els de Victor Perez nomĂ©s van causar perill a la primera meitat amb un xut de Josep Sales que Javi, molt atent, va aconseguir aturar.

A la segona part, va continuar el domini dels de Gomila que volia augmentar la avantatge. I així va ser quan Othman, el millor dels nostres durant tot el partit, va llançar un gran xut creuat des de la cantonada de l’àrea gran que es va introduir en la meta rival per sobre del meta Chelus, era el minut 57.

El CD Migjorn volia, perĂČ no podia i els intents de contraatac eren tallats un cop i un altre per la defensa blavosa, Álvaro i/o Moyano, aconseguien dominar en les pilotes aĂšries i treia les ganes a qualsevol de tornar a enviar un altre pilota aĂšria.

Les internades d’Othman i Alberto per les dues bandes feien sang a la superada defensa local. Ricky i Isaias, substituirien respectivament a Alberto i Manu a la segona part, aportant un gran treball en els minuts finals.

En aquest festival de joc, els de Gomila volien mĂ©s i aixĂ­ va ser, ja que al minut 79 una falta llunyana botada directament a porta per Alvaro impacte en la barrera per agafar l’esfĂšric una parĂ bola impossible d’aturar per Chelus, 0-3 i partit sentenciat. Ja sobre la botzina, de nou Zurbano aconseguia batre el porter local, en una jugada on el davanter navarrĂšs va superar el ferri marcatge del seu defensor per anotar el definitiu 0-4 que serveix per tallar una ratxa negativa de resultats i ficar als nostres de nou en el camĂ­ de la victĂČria.

Una trobada que va delectar als presents, i que va servir per acreditar el resultat d’un treball continu i conscienciós de tots els homes de l’equip, que suma així tres nous punts ben merescuts.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com