CCE Sant Lluis. Previa Juvenil

10 febrero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil, Menorca
.

.

Partit interessant el que es presenta aquesta dissabte a les 17:00 hores al Municipal de Ses Canaletes, l’equip juvenil d’Elias Noval s’enfronta al CE Alaior de Sergi Castilla, sisè classificat i que es troba a dos punts dels nostres que compten amb un partit menys.

Els locals s’han recuperat a l’instant de la seva derrota per la mínima del passat cap de setmana davant un rival que va haver d’usar totes les seves armes per poder doblegar els pupils del tècnic asturià. Els nostres, que van sortir contents de la feina feta durant tot el matx arriben a la trobada d’aquest dissabte amb les piles carregades per tornar a vèncer i seguir a la zona de privilegi de la categoria.

Al davant tindrà a un equip perillós i que compta a les seves files amb un dels millors jugadors de la categoria, el seu davanter Manel Vinent, màxim artiller en la competició de Copa i que arriba a Ses Canaletes amb la intenció de seguir augmentant el caseller de gols al seu favor i en conseqüència per als seus.

Els albinegres porten dos partits consecutius sense conèixer la victora, 2-4 com a locals davant CF Sporting de Maó i 3-3 com a visitants davant l’At. Ciutadella en el seu últim partit. No obstant això, han estat capaços d’aconseguir una treballada i difícil victòria davant l’At. Villacarlos B que demostra que poden vèncer qualsevol i en qualsevol escenari.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com