LLIGA CADETES MENORCA (2a REGIONAL) Jornada 8. CE Ferreries y el AT Ciutadella

12 febrero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Primer partido de la segunda vuelta entre los equipos de CE Ferreries y el AT Ciutadella cuyo marcador ha sido 4-0 para los azulgranas, el conjunto entrenado por Xavi Mora, perfectamente conocedor de las dificultades que le presentaría el AT Ciutadella entrenado por Damian Moll, ha presentado un partido muy intenso que desde el minuto 1 ha presionado la salida del equipo visitante y ha dispuesto de ocasiones claras para abrir el marcador. Ha sido David Cardona en el minuto 7 el encargado de abrirlo, tras este tanto, el portero visitante Andreu Perez, con paradas de mucho mérito ha mantenido a su equipo en el partido no dejando al CE Ferreries aumentar la diferencia en el marcador acabando así la primera parte. En la segunda mitad del partido las cosa han seguido igual, el equipo local consciente de lo justo del marcador ha seguido dominando el balón y sin relajarse ha mantenido la presión, Marc Febrer en el minuto 43 ha logrado el segundo tanto poniendo las cosas de cara para su equipo, despues de este gol, ha sido cuando el CE Ferreries se ha sentido más cómodo en el partido y despues de unas muy buenas triangulaciones,  Josep Truyol ha marcado el tercero en el minuto 53, despues en el minuto 55 de nuevo Marc Febrer ha logrado el definitivo

4-0.

CATALAN

Primer partit de la segona volta entre els equips de CE Ferreries i l’AT Ciutadella i el marcador ha estat 4-0 per als blaugranes, el conjunt entrenat per Xavi Mora, perfectament coneixedor de les dificultats que li presentaria l’AT Ciutadella entrenat per Damian Moll, ha presentat un partit molt intens que des del minut 1 ha pressionat la sortida de l’equip visitant i ha disposat d’ocasions clares per obrir el marcador. Ha estat David Cardona en el minut 7 l’encarregat de obrir-lo, després d’aquest gol, el porter visitant Andreu Perez, amb parades de molt mèrit ha mantingut al seu equip en el partit no deixant al CE Ferreries augmentar la diferència al marcador acabant així la primera part . A la segona meitat del partit les coses han seguit igual, l’equip local conscient de lo just del marcador ha seguit dominant la pilota i sense relaxar-se ha mantingut la pressió, Marc Febrer en el minut 43 ha aconseguit el segon gol posant les coses de cara per al seu equip, després d’aquest gol, ha estat quan el CE Ferreries s’ha sentit més còmode en el partit i després d’unes molt bones triangulacions, Josep Truyol ha marcat el tercer al minut 53, després en el minut 55 de nou Marc Febrer ha aconseguit el definitiu 4-0.