IME Ajuntament de Palma ‎II CURSA Popular Palmadona

14 febrero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

16487462Torna en la seva segona edició la carrera popular de l’Ajuntament de Palma, homenatge a la dona i a la seva important presència en l’esport.

Després de l’èxit de la primera edició, amb les 2.100 places cobertes abans d’hora, introduïm importants novetats:

1.Traslladam la carrera al nucli antic, amb sortida des de la plaça d’Espanya: més visibilitat, millor comunicació, major proximitat amb els ciutadans. Seran 3 km i 6 km (3 km, dues voltes) amb el millor entorn.

2. Ampliam el nombre de places disponibles a 3.000 participants!

3. Completam la carrera amb una EXPO PALMADONA dedicada a la dona, la salut i l’esport; dissabte 4 de març en jornada completa i diumenge 5 al matí: plaça d’Espanya, carpes de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, carpes per a la recollida de dorsals, i a la nit� ZUMBATHON SOLIDARI amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de MAXIMA FM.

La inscripció a la carrera és completament gratuïta, oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d’anar acompanyats d’un adult) però on novament ELLES seran les protagonistes.

Volem que hi participis com puguis: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la família� però hi has de ser.

MENORS D�EDAT: Obligatorietat d�entregar el document d�’autorització paterna/tutors.

No et perdis el 2017 la gran festa de l’esport en femení amb la II CURSA PALMADONA, tret de sortida del programa PALMADONA, de Dona i Esport de l’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma.

Inscriu-t�hi ja: http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=5641074

Comparteix, és la teva festa, l’estaves esperant i serà sensacional�

�»No comptis les voltes, fes que les voltes comptin�»

(Fernanda González, nedadora)
#PALMADONA2017

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com