Sense marge d’error

27 febrero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
Foto-Jaume-Anglada

Foto-Jaume-Anglada

El conjunt Juvenil va caure contra el Dosa CF (3-2) i es va quedar sense marge d’error per accedir als llocs de privilegi de la lliga insular. L’equip de Elias Noval -qui tot i el resultat va quedar sadisfet amb el sacrifici i entrega dels seus- es va veure superat per un equip ciutadellenc que també es jugava el seguir enganxat a les primeres places.

El pitjor per al CCE, fins i tot més que el resultat, són la gran quantitat de baixes per lesió que arrossega des de les ultimes setmanes que han condicionat totalment l’onze, cosa que li ha impedit competir de tu a tu amb tot el seu potencial davant rivals de major envergadura.

La primera part va ser de igualada, amb dos conjunts encarregant mes de destruir el joc del seu adversari que el construir el seu propi, fruit dels nervis i la tensió futbolística de l’envit. Els homes de Noval, ben plantats com sempre sobre el tapet de Sant Antoni, van disposar d’una primera ocasió als 12 minuts de joc, en un xut de Fran des de l’àrea gran que el porter local Saurina aturar amb dificultats en dos temps. Els de Ciutadella, tot just inquietaven la porteria de Pachon, un parell de centres laterals on el porter va estar encertat van ser les úniques aproximacions a la meta lluissera. No obstant això, el futbol és un joc amb encerts i errors, que sempre van units de la mà i el CCE o va pagar als 40 minuts, un servei de meta d’Antonio que es queda curt, és rebutjat per Marc de primeres a l’esquena d’Ivan i Benja, aprofitant per velocitat el seu company Flavio l’oportunitat i avançanr als locals abans del descans.

Al descans, els de Noval van arribar en condicions òptimes per donar la volta al partit, i mes pel que es veu en el primer acte, on tots dos equips es buscaven però els nervis els ennuvolaven a tots dos les idees per desenvolupar un joc més vistós per a l’espectador . La segona part va ser encara més intensa, amb ambició per part dels nostres que a poc a poc anaven trepitjant mes camp contrari, els moviments tàctics ordenats pel tècnic asturià anaven donant als nostres mes profunditat, però, tot i el gran treball de Quevedo a la punta d’atac, la polvora estava mullada.

Al minut 63 es va produir una de les claus del partit, l’expulsió per doble targeta groga del local Bryan que deixava els locals amb un menys amb encara un món per davant. Era l’ocasió idònia per als de Noval de donar un pas endavant i tancar als de Jose Pons en el seu espai. Situacions del futbol, ​​l’expulsió va produir l’efecte contrari, els de Noval amb una errada en la sortida de pilota en el 71 acabar encaixant el 2-0, obra de l’Lazaro, gerro d’aigua freda.

El tècnic asturià va començar a moure la seva banqueta per buscar com mínim la igualada que donés un punt als seus, el seu goig en un pou, minut 79 i els locals inflingian el tercer gol als lluissers, Albert Pons batia a Antonio i posava un dur 3-0. No obstant això, els de Noval estan fets d’una altra pasta, amb tot en contra no van defallir, l’entrada de Peñato i Pablo va revolucionar als seus i deixar uns últims minuts on els de Jose Pons no les van tenir totes.

Al 88, Adria Torres retallava distàncies, 3-1. Minut 90, gol d’Adria Torres, 3-2 i quatre minuts d’afegit, ¿era possible la remuntada? Per uns minuts ho va ser, però, els blaus es van agafar a un clau cremant i els locals van defensar amb tot els ultims intents dels de Noval per empatar el partit, no va poder ser, i els de Noval es queden al límit per les ultimes jornades de la primera volta.

Aquesta setmana, doble trobada per als de Ses Canaletes, el primer d’ells, aquest mateix dimecres 1 de març a partir de les 12:00 hores en el feu lluisser, davant d’un CE Ferreries B que no posarà les coses fàcils als locals. Tots dos equips es posaran al dia amb el calendari, la trobada és ela que tots dos havien de disputar en la jornada 8.

El cap de setmana, la visita a l’Estadi Mahones per enfrontar-se al CD Menorca B tancarà la primera volta del calendari, a partir d’aquesta trobada, la competició arriba a la seva fase més decisiva, una plaça a Lliga Nacional Juvenil és la recompensa a recollir a finals de maig, molt pretendent per a un gran premi.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com