Els de Noval salven un punt

2 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil, Otros Deportes
Foto CCE Sant Lluis

Foto CCE Sant Lluis

CCE Sant Lluís i CE Ferreries B han empatat a dos al Municipal de Ses Canaletes en la trobada corresponent a la vuitena jornada de lliga juvenil, un punt que no deixa satisfet a cap dels dos equips.

El CCE jugava una fluixa primera part, amb moltes imprecisions i dubtes, amb un CE Ferreries algo superior als blaus. Elias Noval va haver de variar el seu onze respecte a anteriors partits per donar més presència ofensiva als seus, que a causa de les baixes de les ultimes setmanes a vist minvat el seu onze tipus. Els de Sant Bartomeu feien mes mal en atac que els locals que no arribaven a trobar la sensació confortable per trenar alguna jugada de perill. Al minut 19 arribava el primer xut a porta dels locals, Damia ajustat al pal, prova sort.

Els de Joan Moll, tot i portar per molts moments el pes del partit tot just arribaven amb perill a la porteria defensava per Antonio. Una rematada de cap de Dani Pons a la sortida d’un córner, era l’ocasió més clara per als blaugranes. Els nostres seguien incòmodes, imprecisos i una mica descol·locats en defensa, però seguin intentant de lluny posar a prova el porter Juanino. Primer va ser Eric Victory que o provava des de fora l’area pero el seu xut acaba a les mans del porter blaugrana. Poc després Adria Torres ho intentave però el seu xut es marxava fora. Quan semblava que el 0-0 portaria a tots dos al descans, una falta botada per Ivan Pons era picada amb el cap per Damia a la xarxa, era el minut 44 i els locals arribaven al descans amb l’avantatge mínima.

Foto CCE Sant Lluis

Foto CCE Sant Lluis

A la represa, el tècnic visitant va moure la seva banqueta a la recerca com a mínim l’empat, l’intent de pujar el pes ofensiu del seu equip va donar l’efecte desitjat. Al minut 54, una passada interior de Dani Pons per a l’arribada de Hidalgo a l’esquena d’Ivan acaba amb un centre ras que va rematar Marrades creuat i lluny de l’estirada d’Antonio, el 1-1 va pujar al lluminós. Els nostres van donar el primer avís del segon temps amb un xut des de la frontal que va fer volar a Juanino que va realitzar una gran estirada per enviar el esfèric a córner, rondava el minut 60.

Els de Joan Moll, que no van trigar a tancar en el seu camp a un CCE que segui imprecís, semblaven l’equip gran, ja que els blaus es defensaven com podien mentre s’encomanaven a la velocitat de Adria Torres com a arma ofensiva. El CE Ferreries dominava, tenia la pilota, i anava creant ocasions clares per donar la volta al partit. Al minut 71 en una jugada per velocitat per banda dreta de Moll era rematat a gol per Barber en el seu segon intent, en el primer Antonio va poder treure la rematada, era el 1-2.

Foto CCE Sant Lluis

Foto CCE Sant Lluis

A mesura que corrien els minuts els blaugranes van començar a acusar el desgast i, encara que va seguir tenint el domini del partit, tot just trepitjava ja l’àrea visitant. El CCE també es va donar compte i, en els instants finals, va intentar donar la volta al marcador en contra amb un segon gol, però Adria Torres primer en un mà a mà amb Juanino i Eric Victori després no aconseguien igualar el marcador.

Amb tot perdut, els de Noval es van anar a l’heroica, fruit d’això, Eric al 88 vaig aconseguir batre a Juanino i salvar almenys un punt en un partit on els de Noval van estar un esglaó per sota del seu nivell habitual.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com