l’Expo PalmaDona dedicada a la dona, la salut i l’esport

3 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Atletismo, Gimnasia Artística, Otros Deportes, otros deportes minoritarios
.

.

La Plaça d’Espanya acollirà demà  les activitats del l’Expo PalmaDona dedicada a la dona, la salut i l’esport i que comptarà amb carpes de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, carpes per a la recollida de dorsals, i a la nit Zumbathon Solidari a benefici d’Un Lazo en Movimiento (associació que lluita contra el càncer de mama) amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de Maxima FM.

Dia: dissabte, 4 de març

Hora: de 11:00 a 20 hores (inici del Zumbathon Solidari fins a les 24 hores)

Lloc: Plaça d’Espanya

 0_105480_1

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com