PRIMERA REGIONAL MALLORCA (LIGA) Jornada 29. Establiments РSP. Sant Mar̤al B

6 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
Arbitros y capitanes

Gran victòria dels amateurs en la seva visita a Establiments, tres punts que el permeten continuar a la cinquena posició a només dos punts del tercer classificat.

La sortida a La Real per jugar contra l’Establiments damunt el paper era difícil, l’equip d’Establiments que havia guanyat en el partit de la primera volta i amenaçava la posició de l’Sporting, res va poder fer en el partit d’ahir davant els nostres jugadors, que varen guanyar amb una clar i rotund 0-3, que a més supera el gol avarat ge directa en cas d’empat a punts.

L’Sporting va sentenciar el partit en els minuts finals de la primera part, Rogel al minut 39 de penal aconseguia el 0-1 i cinc minuts més tard Pino marcava el 0-2, amb aquest resultat va acabar els primers quaranta-cinc minuts.

Al cap de catorze minuts de la represa, minut 59, tornava a marcar Rogel, el seu segon gol i tercer de l’Sporting, que feia pràcticament impossible la remuntada de l’equip local.

FITXA DEL PARTIT.

ESTABLIMENTS; Simonet, Perez, Jimenez, Chanla, Romera, Garcia, Ferrer, Morey, Nieto, Torreblanca i Pablos.

CANVIS; Minut 23 Entre Lliteres per Ferrer, minut 41 Palmer per Nieto, minut 46 Lopez per Chanla.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Lozano, Stoyanof, Ventura, Maas, Moreno, Bassa, Pino, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Minut 67 Entre  Martinez per Lozano i al minut 78 Miranda per Rogel.

GOLS; 0-1 minut 39 Rogel de penal, 0-2 minut 44  Pino, 0-3 minut 59 Rogel.

ÀRBITRA; Alejandro Jacas Cordoba, ajudat a les bandes per Javier Riera Granada i per Yohann Husson Cardoso, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Establiments, Lliteres, Nieto i Morey i als jugadors de l’Sporting Pino i Lozano.

CAMP: Secar de la Real (Ciutat).

Resultats i classificació primera regional.

Fuente: Sportingsantmarçal.