Lluc obre les portes a la Fundació del Futbol

7 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Quien es Quien
.

El Santuari de Lluc se modernitza

La Fundació del Futbol, en nom de la Federació, està interessada en organitzar actes culturals o trobades de federats en aquest lloc tan estimat per la societat mallorquina, i per això va atendre la convidada dels encarregats de dinamitzar el Santuari de Lluc.
El prior de Lluc, Ricard Janer, va donar la benvinguda a la Fundació i va presidir el cant de la Salve per part de l’Escolania dels Blavets.

El gerent de Lluc, Sebastià Sureda, estava acompanyat pels seus col·laboradors, Rafel Duràn, Juan Antonio Amengual i Pere Fullana, que varen mostrar les instal·lacions i explicaren la nova oferta cultural, d’oci i lúdica del Santuari.

Per part de la Fundació, hi eren el coordinador, Joan Solano, i els membres del patronat, Manolo López, Pere Castell i Miquel Vives.

.

.

LLUC SE MODERNITZA RESPECTANT EL SEU ESPERIT

El Santuari, conegut popularment com a “El cor de Mallorca”, és, des de fa segles, el referent espiritual de l’Illa i un atractiu cultural de primer ordre. Ara el volen potenciar com a lloc de trobada, de descans i d’oci per a famílies, societats o empreses.
Amb aquest objectiu s’han reformat les més de cent habitacions i apartaments per crear una oferta d’Hospederia moderna i atractiva. També s’ha millorat l’oferta gastronòmica i s’han habilitat espais per a reunions, jornades de feina i celebracions.

LA FUNDACIÓ I LLUC ESTUDIEN SIGNAR UN CONVENI

La Fundació del Futbol estudiarà les possibilitats d’organitzar actes culturals o esportius a Lluc i tornarà a trobar-se amb els responsables de les activitats del Santuari amb la proposta de signar un Conveni.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com