Deporte Balear

Todo el deporte Balear a golpe de ratůn.

Jornada sobre instal·lacions i esdeveniments esportius cardioprotegits

8 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: comunicados, Otros Deportes
.

.

Necessitats i normativa. Accions preventives i manteniment dels desfibril·ladors.

PROGRAMA: Dimecres 29 de març de 2017 

  • 10:00 h¬† Presentaci√≥ jornada i ponents a c√†rrec de Neus Mateu, Presidenta AGEPIB.
  • 10:15 h Presentaci√≥; ‚ÄúEls desfribil¬∑ladors externs semiautom√†tics. Marc legislatiu i la necessitat d‚Äôinstal¬∑lacions i esdeveniments esportius cardioprotegits‚ÄĚ, a c√†rrec de Sra. √Ängels Cabello Garc√≠a, Cap de la Sala del Servei d‚ÄôEmeg√®ncies de les Illes Balears 112. Direcci√≥ General d‚ÄôEmerg√®ncies i Interior.
  • 11:00 h Pausa caf√©
  • 11:30 h Presentaci√≥ ‚ÄúManteniment preventiu i calibratge dels desfibril¬∑ladors‚ÄĚ, a c√†rrec de Sr. Juan Carlos Marqu√©s Toribio i Sra. Erika Cer√≥n Torres, Director T√®cnic i Directora de Qualitat respectivament de Servytronix.
  • 12:15 h Torn obert per preguntes
  • 13:00 h Final jornada

A la Sala de Premsa del Palma Arena, al c/ de l’Urugai, s/n. 07010 Palma de Mallorca
Inscripci√≥ gratu√Įta a agepib@agepib.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com