Deporte Balear

Todo el deporte Balear a golpe de ratn.

Jornada sobre instal·lacions i esdeveniments esportius cardioprotegits

8 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: comunicados, Otros Deportes
.

.

Necessitats i normativa. Accions preventives i manteniment dels desfibril·ladors.

PROGRAMA: Dimecres 29 de març de 2017 

  • 10:00 h  Presentació jornada i ponents a càrrec de Neus Mateu, Presidenta AGEPIB.
  • 10:15 h Presentació; “Els desfribil·ladors externs semiautomàtics. Marc legislatiu i la necessitat d’instal·lacions i esdeveniments esportius cardioprotegits”, a càrrec de Sra. Àngels Cabello García, Cap de la Sala del Servei d’Emegències de les Illes Balears 112. Direcció General d’Emergències i Interior.
  • 11:00 h Pausa café
  • 11:30 h Presentació “Manteniment preventiu i calibratge dels desfibril·ladors”, a càrrec de Sr. Juan Carlos Marqués Toribio i Sra. Erika Cerón Torres, Director Tècnic i Directora de Qualitat respectivament de Servytronix.
  • 12:15 h Torn obert per preguntes
  • 13:00 h Final jornada

A la Sala de Premsa del Palma Arena, al c/ de l’Urugai, s/n. 07010 Palma de Mallorca
Inscripció gratuïta a agepib@agepib.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com