CCE Sant Lluis. Previa Regional Preferent

10 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
Foto: sportingdeportivo.wordpress.com

Foto: sportingdeportivo.wordpress.com

Una màxima clara: guanyar, guanyar o guanyar. Els de Micki Gomila, tornen a Ses Canaletes després dels últims resultats a la Lliga, rebent al CF Sporting de Mahón de Juanan Gomez i Miquel Capo, un rival poc propici per iniciar la reacció, ja que davant tindran un dels grups més compactes d’aquesta competició i que aconseguir arribar a les semifinals de Copa per mèrits propis.

El equpo lluisser, a la zona baixa de la taula classificatòria de la Lliga domèstica després de les últimes ensopegades davant At. Ciutadella, UE Sami i CE Alaior, tractarà d’iniciar la reacció el dissabte a partir de les 18; 00 horras, amb l’arbitratge de Ruben Bagur, i davant un rival que arrossega cinc partits consecutius sense vèncer ocupant la cinquena posició amb 12 punts, cinc mes que els de Micki Gomila.

Ara o mai és el missatge llançat pel quadre de local, amb la meta de canviar la tendència negativa dels últims partits. L’equip necessita fer un pas endavant que serveixi per agafar impuls anímic i per tornar al nivell ofert abans que arribessin aquestes derrotes.

Tant el cos tècnic com la plantilla són conscients del difícil moment que viu l’equip i s’espera una reacció per sortir de la crisi, tot i que no serà fàcil davant un rival que vol estar per dret propi a la zona alta i per a la qual ha lluitat molt des del prinicipi.

Tots dos equips ja es van enfrontar en aquesta Lliga, en aquella ocasió, amb Bintaufa com a testimoni, en una trobada que tancava l’any 2016 i en el qual van acabar vencent els de Juanan Gomez per 4-2.

Per aquest partit, el tècnic lluisser comptas amb l’absència de Lluís Busutil, per sanció i els dubtes de diversos jugadors que arrosseguen problemes físics i no acaben de deixar la infermeria buida.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com