Amb les mans buides

13 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
Foto-Victor-Cicuendez

Foto-Victor-Cicuendez

L’equip juvenil va patir una nova derrota en un partit complicat per a tots dos, donades les petites dimensions del Municipal d’Es Castell on les imprecisions en l’últim pase dels d’Elias Noval els allunya de l’opció de tornar-se amb els tres punts a Ses Canaletes.

La primera part va començar de la pitjor manera possible per als visitants, ja que el local Zak, aprofita un error dels nostres per batre el meta Llorenç als sis minuts de partit. Els visitants, acostumats a les ultimes dates a jugar amb el marcador en contra, no van defallir en l’intent de tornar al camí del triomf perduda en les ultimes dates.

Foto-Victor-Cicuendez

Foto-Victor-Cicuendez

Amb la velocitat de Fortu a la punta d’atac, les bandes anaven a ser determinants en una trobada on els locals van tenir la maneta del partit durant el primer acte però no van saber aprofitar-ho. Va poder marcar Joan Sintes als pocs minuts, però, el seu xut va marxar creuat prop del pal de la meta defensada per Telmo. El centre del camp local, anaven guanyant terreny als Damia, Raul i companyia que a la contra portaven perill. Amb l’avantatge mínima per als de Mamajón, els dos equips van marxar a vestidors per agafar forces.

Peñato entra en el descans en substitució de Joan Sintes per buscar algu mes de profunditat per banda dreta, el jove jugador lluisser, havia de ser un punyal per aquesta banda, acompanyant a Ivan, tant en tasques defensives com ofensives. Durant tot el segon temps, els de Noval seguien picant pedra per trobar l’empat, que amb el pas dels minuts anaven mereixent però no trobant. Un parell d’arrencades amb perill, de Fortu, que no acaba d’aprofitar la seva velocitat van acabar a les mans de Telmo que es va mostrar molt segur durant tot el partit.

Foto-Victor-Cicuendez

Foto-Victor-Cicuendez

A baló parat van voler colpejar els visitants, però unes vegades la defensa i un altre el porter local evitaven qualsevol opció de rematada. En el 80, la va tenir Damia, però no va poder caçar un baló ras cedit pel seu company Raul quan es quedava sol davant la porteria contrària. Al final, tanta insistència visitant acaba de mala manera, el local Linares,  lluïta un esfèric dividit que a trompicons acaba en el fons de la xarxa de la meta de Llorenç, la trobada quedava sentenciada amb el rellotge marcant el minut 90.

Al final, bona actitud de l’equip Juvenil, en un partit en què el poc encert i la definició del conjunt local, van ser la nota desequilibrant.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com