FINALS ESCOLARS DE KARATE

15 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Eventos, Otros Deportes
foto competidors i tècnics

Foto competidors i tècnics

Aquest diumenge els karatekes de Físics de les categories infantil (10-11 anys) i juvenil (12 i 13 anys) viatjaran a Palma de Mallorca per disputar les Finals Escolars 2016/17. Ells són Noemí Hidalgo, Queralt Capó, Marc Jaume, Joan Casasnovas, Miquel Barea i Roger Gol en infantil i Judith Álvarez, Mariona Taltavull, Marta Bosch Neus Marquet, Mar i Cel Ribot, Adrià López i Julen Triay en juvenil. Tots ells acompanyas per els dos tècnics de l’entitat Pere Calafat i Shuto Triay. Així com també viatjaran amb l’expedició José L. Taltavull i Toyo Ribot per formar part del col·lectiu arbitral.

Els karatekes de Físics afrontaran aquesta fita amb molta il·lusió i ben preparats, ja que han estat entrenant des del mes de juliol per arribar a aquest diumenge en les millors condicions tant la part física com en la part tècnico-tàctica, i amb l’objectiu de fer-se amb una plaça per el Nacional que s’ha de celebrar els propers 1 i 2 de’abril a Còrdova.
Des de Físics confiem en igualar els fantàstics resultats obtinguts antany, 3 ors, 1 plata i 4 bronzes, un total de vuit metalls.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com