Previa Juvenil CCE Sant Lluis – Penya Ciutadella Esportiva B

16 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base
Foto - CCE Sant Lluis

Foto – CCE Sant Lluis

L’equip juvenil vol sortir del “bache” i mostrar les seves credencials davant el Penya Ciutadella Esportiva B en la trobada corresponent a la onzena jornada de Lliga.

El CCE Sant Lluís rep aquest dissabte a Ses Canaletes -18:00 hores- al penúltim classificat, el Penya Ciutadella Esportiva B, davant del que vol mostrar les seves credencials i aspiracions a escalar posicions després d’una ratxa de resultats en què ha anat de més a menys. Amb el seu triomf per 2-1 al At. Ciutadella de la cinquena jornada, els ‘blues’ van certificar la seva última victòria en la competició insular, on a partir d’aquest moment i després de caure en la següent jornada a San Carlos, els de Elias Noval han caigut en picat en les trobades següents. Les baixes per lesió de llarga durada d’homes importants, han minvat el potencial del grup, que tan bon competició de Copa havia fet.

Els de Noval, que han aconseguit un punt dels últims quinze possibles, sumen tres victòries i un empat en el que portem de competició, que els atorga 10 punts, només un mes que el rival d’aquesta setmana. Amb aquests números, els de Ses Canaletes s’han anat despenjant de la zona alta i ja és vuitè, molt lluny de les zones de privilegi. Els de Noval conscients que han de sortir de la crisi, s’han de centrar d’aquí al final de temporada de sumar el màxim nombre de punts per tancar l’any amb les millors sensacions possibles i arribar al descans estiuenc amb el matalàs suficient de punts com per afrontar amb il·lusió i esperances la nova temporada. Per a això, queda molt, però l’objectiu és centrar-se diumenge a diumenge a recuperar el crèdit perdut i no hi ha millor manera de fer-ho que anar sumant de tres en tres.

Els de Ponent, no arriben molt millor que els nostres, amb tres victòries i vuit derrotes en el que va de competició insular, les dues ultimes derrotes davant el CD Menorca i CE Alaior ambdues en el seu feu i de forma clara. Amb 12 gols a favor i 31 en contra, els pupils de Javier Ogazón, demostren, almenys pels numeros, ser un equip amb problemes defensius al que li costa molt deixar el seu portal a zero, cosa que encara no ha fet en tot el que portem de Lliga.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com