El club de volei Can Ventura Palma disputarà els Play-off a Son Moix

23 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Voley
Can Ventura Palma

Can Ventura Palma

L’IME atén així a una demanda del club que té una gran projecció a la lliga i que fins ara jugava al Germans Escales  

 

Palma, 23 de març de 2017.-  L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha donat llum verda al Club de Voleibol Can Ventura Palma per a disputar els partits de Play-off per al títol de Superlliga al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, que es duran a terme durant els mesos d’abril i maig.

 

Els equips locals que actualment entrenen i juguen a Son Moix, Palma Air Europa de bàsquet i Palma Futsal, han mostrat la seva predisposició per a tancar un calendari d’entrenaments i partits que ha possibilitat un acord que permetrà al Can Ventura Palma ampliar l’aforament per als seguidors, així com facilitar una zona més àmplia d’aparcament a Son Moix.

 

En aquest sentit, la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll ha agraït la bona voluntat dels dos equips locals que ha possibilitat una solució molt satisfactòria per a tots. “Esteim molt contents de poder oferir Son Moix per als Play-off i volem agrair la disposició i la bona voluntat del Palma Futsal i del Palma Air Europa (bàsquet) per a trobar una solució conjunta que dóna resposta a una reclamació del club i que permetrà acollir un major nombre de públic ”

 

El Can Ventura Palma espera una assistència massiva de públic als Play-off que es disputaran durant les properes setmanes. Per aquest motiu el club va sol·licitar a l’IME la possibilitat de disputar aquesta competició a Son Moix enlloc de fer-ho als Germans Escales. El proper 1 d’abril el Can Ventura disputarà un partit decisiu contra el FC Barcelona a Son Moix.

Cal recordar que el Club Can Ventura té una trajectòria exemplar  i una gran projecció nacional. Recentment va obtenir el títol de campió de la Copa del Rei a la seva primera temporada a Superlliga.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com