MARIONA, JUDITH I JULEN SELECCIONATS PER EL NACIONAL INFANTIL DE KARATE

23 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

.

MARIONA, JUDITH I JULEN AL NACIONAL INFANTIL DE KARATE

Des del club de ponent, podem informar que ja s’ha publicat per part de la Federació Balear de Karate el llistat dels esportistes que representaran a la Balear en el XXIX Campionat de Karate Infantil els propers dies 1 i 2 d’abril a Còrdova. Els tres representants de Menorca afiliats al Club Karate Shotokan de Ciutadella i de l’escola Esportiva Físics són Judith Álvarez, Mariona Taltavull i Julen Triay.

El club de ponent Físics serà l’únic club que aquest any formarà part de la selecció Balear. El trident lluitarà cadascú en la seva categoria i pes, els tres són juvenils (12 i 13 anys) en la modalitat de kúmite (combat). Triay recentment campió de Balears, Taltavull subcampiona i Álvarez tercera classificada en el autonòmic celebrat el passat diumenge a Palma de Mallorca.

Per els joves esportistes de Físics aquest ja és el tercer any en que participen en el campionat més important, ja que no existeixen campionats europeus en les categories inferiors. Parteixen cap a Còrdova  amb molta ambició de poder pujar al podi, ja que han estat treballant tota la temporada per arribar a aquesta fita al millor estat de forma. Julen intentarà defensar el títol de actual campió d’Espanya, aconseguit el 2016 a Múrcia. Les dues fèmines,  Mariona i Judith, acudeixen a la ciutat andalusa amb l’objectiu de penjar-se algun metall al coll, millorant les anteriors edicions on varen passar diferents rondes i quedant-se a les portes del podi.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com