LIGA CADETE. MENORCA (2a REGIONAL) Victoria del CE FERRERIAS (3) frente al CE. MERCADAL (0)

26 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base, Menorca
LLIGA CADETES MENORCA (2a REGIONAL) Jornada 13 -

LLIGA CADETES MENORCA (2a REGIONAL) Jornada 13 –

El partido de hoy ha resultado bastante cómodo en cuanto a manejo del resultado por parte del CE Ferreries, aún así y pese a que en los primero 40 minutos el resultado ya era de 3-0 , el CE Mercadal ha competido en todo momento, los goles siempre han venido por errores puntuales individuales y el posicionamiento en el campo ha sido muy correcto. El primer gol marcado por Josep Truyol en el minuto10, viene de una gran jugada individual de Bruno Carreras y un «pase de la muerte» al seguno palo, muy buen gol , el segundo gol ha sido marcado por Marc Febrer en el minuto 27 y viene predecido de una pérdida de balón por parte de la defensa de CE Mercadal que da lugar a la contra de un buen y consistente CE Ferreries. Entre medio de esos dos goles el Mercadal, ha tenido alguna que otra salida por las bandas sobre todo la banda derecha, y con la velocidad de Otto y Mijallo lo intentó pero no pudo llegar a materializar ninguna llegada. En el minuto 39, justo antes de acabar la primera parte, Agustí Triay ha marcado el tercero para los locales.

A la segunda parte, se han realizado varias sustituciones, y el partido sigue más o menos la misma tónica, CE Ferreries apretando la salida de balón del Mercadal para provocar pérdida y el CE Mercadal intentando salir en velocidad. El cuarto gol solo empezar la segunda parte ha sido marcado por Agustí Triay en el minuto 43, ya ha sido definitivo en cuanto a la moral del CE Mercadal que a partir de hay se ha relajado y quizá a realizado los mejores minutos de la segunda parte, se han realizado las sustituciones y se ha consegido mediante Oscar Bartolome Seguí el definitivo 4-1, el CE Ferreries siempre bien puesto, organizado y serio. Pese al resultado adverso los jugadores visitantes se han esforzado hasta el pitido final. Buen partido en definitiva por parte de los dos equipos, que han respetado el minuto de silencio organizado por los arbitros por las agresiones de Mallorca.

CATALAN

El partit d’avui ha resultat bastant còmode pel que fa a maneig del resultat per part del CE Ferreries, tot i així i malgrat que en els primer 40 minuts el resultat ja era de 3-0, el CE Mercadal ha competit en tot moment, els gols sempre han vingut per errors puntuals individuals i el posicionament al camp ha estat molt correcte. El primer gol marcat per Josep Truyol al minuto10, ve d’una gran jugada individual de Bruno Carreras i un «passada de la mort» al segón pal, molt bon gol, el 2-0 ha estat marcat per Marc Febrer al minut 27 i ve predit de una pèrdua de pilota per part de la defensa de CE Mercadal que dóna lloc a la contra d’un bon i consistent CE Ferreries. Entre mig d’aquests dos gols al Mercadal, ha tingut alguna que una altra sortida per les bandes sobretot la banda dreta, i amb la velocitat d’Otto i Mijallo ho va intentar però no ha pogut arribar a materialitzar cap arribada. Al minut 39 i just abans d’acabar la primera part, Agustí Triay ha marcat el tercer per als locals.
A la segona part, se han realitzat diverses substitucions, i el partit segueix més o menys la mateixa tònica, CE Ferreries prement la sortida de pilota del Mercadal per provocar pèrdua i el CE Mercadal intentant sortir en velocitat. El quart gol només començar la segona part ha estat marcat per Agustí Triay en el minut 43, ja ha estat definitiu pel que fa a la moral del CE Mercadal que a partir d’hi ha s’ha relaxat i potser a realitzat els millors minuts de la segona part, s’han realitzat les substitucions i s’ha consegit mitjançant Oscar Bartolome marcar el definitiu 4-1, el CE Ferreries sempre ben posat, organitzat i seriós. Malgrat el resultat advers els jugadors visitants s’han esforçat fins al xiulet final. Bon partit en definitiva per part dels dos equips, que han respectat el minut de silenci organitzat pels àrbitres per les agressions de Mallorca .