CCE Sant Lluís. Així, si!

2 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca, Preferente
Foto-Jaume-Anglada-

Foto Jaume Anglada

El CCE Sant Lluís va fer ahir el que ningú havia aconseguit fins al moment: guanyar al líder i invicte UD Mahon en un partit mogut que va tenir una espectacular presència d’espectadors a la grada del Municipal lluisser. Els de Miki Gomila van superar en intensitat i millor encert en els moments decisius del partit que fet i fet li van servir per aconseguir els tres punts (2-1).

En un partit molt intens, l’equip de San Carlos va marxar a lleuger avantatge res més començar, als dos minuts, Luis Martinez aprofita una cavalcada per banda esquerra d’Omi que deixa el esfèric al golejador maonés que va batre a Javi, malament començaven les coses per als locals. I és que l’equip de Juan Romero va poder haver sentenciat el duel a la primera part perquè a part del gol, va fallar Camacho davant el porter lluisser. En uns primers instants de partit, on els locals no acabavan de sincronitzar el seu engranatge, el pas dels minuts els va anar donant mes opcions de triomf. Una rematada de cap de Zurbano que es topa amb la gran intervenció de Rai, minut 40, va ser l’avantsala de l’empat al marcador. Zurbano, ara si, aconseguia batre el porter visitant i posar un empat a un que bé mereixien els locals amb l’evolució que anaven tenint amb el pas dels minuts.

Foto Jaume Anglada

Foto Jaume Anglada

Una llàstima que arribés el descans perquè el primer temps va ser una meravella i el CCE amb el transcórrer de la trobada es trobava cada vegada més còmode. Dos bons equips cara a cara anaven disputant un partit que posava el cor en un puny a ambdues inxades. El cos tècnic local, va donar en el minut 60 un nou aire a l’equip amb l’entrada de Riki per Carlos, el CCE anava decidit a pel partit. Amb els riscos que s’assumien en defensa, una claríssima ocasió de Luis Martinez, que tregue Javi sota pals in extremis es va convertir en l’última acció perillosa dels maonesos en el que quedava de partit.

En una jugada portada de principi a fi per Basili, Zurbano i Ricki acaba amb el davanter lluisser davant Rai, 2-1 minut 78 i deliri a les grades de Ses Canaletes. Quedava temps per davant, i el líder tenia dinamita en atac, les contres es convertien en la millor carta dels de Miki Gomila que no van poder sentenciar en un parell d’arribades de Othman i Riki en velocitat. Els de Juan Romero van recórrer al joc

Foto Jaume Anglada

Foto Jaume Anglada

mes directe, però alla va aparèixer la seguretat defensiva local que desconnecta als de Maó per arrencar tres punts que li permeten enfilar-se als nostres a la cinquena plaça, a falta que finalitzin les trobades d’aquesta setmana .

Set punts dels últims nou possibles, donen mes moral als blaus en aquesta part final del campionat. Proxima trobada, un altre coco, la UE Sami que busca aconseguir atrapa al lider, difícil sortida però bona ratxa dels nostres.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com