140 alumnes visiten el Palma Arena i els programes de tecnificació de la Fundació per a l’Esport Balear

5 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes
.

.

Uns 140 alumnes de l’IES Can Peu Blanc han visitat aquest dimecres les instal·lacions del velòdrom del Palma Arena, on han pogut conèixer de la mà de la exgimnasta i actual coordinadora del programa Esport i Integració del Govern, Elena Gómez, les peculiaritats del recinte i l’activitat que es duu a terme en els programes de tecnificació esportiva del Govern. La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, i el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, han donat la benvinguda al grup, que també ha pogut veure un vídeo realitzat per la Fundació per a l’Esport Balear on s’explica la tasca dels programes de tecnificació esportiva que es desenvolupen a Prínceps d’Espanya, amb especial menció al programa de natació paralímpica.

El ciclista Joan Llaneras també ha estat present a la visita, i ha estat l’encarregat d’explicar als alumnes les activitats d’aquest esport que es duen a terme dintre del velòdrom. Durant aquesta explicació, algunes de les ciclistes de la selecció Espanyola de ciclisme en pista han pogut entrenar per preparar el Campionat del món de pista de Hong Kong, que es disputa entre el 12 i 16 d’abril.
Els alumnes s’han desplaçat després fins al poliesportiu Prínceps d’Espanya. Allà han pogut veure com s’entrenen els esportistes dels programes de tecnificació de rugbi, natació i gimnàstica. El director tècnic del programa de rugbi, Boris Gutierrez; el director tècnic del programa de natació adaptada, Toni Pomar, i Elena Gómez, els han explicat la feina diària dels 73 esportistes que formen aquests tres programes, així com l’esforç i el compromís que suposa ser alumne d’un programa de tecnificació del Govern.
És la primera vegada que un institut visita les instal·lacions esportives del Govern i pot veure in situ la feina diària tant dels tècnics com dels esportistes dels programes de tecnificació que gestiona la Fundació per a l’Esport Balear, inclosa dintre de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com