CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL DE KARATE

5 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

MARIONA, JUDITH I JULEN ACARICIEN ELS METALLS DEL NACIONAL

Els tres representants menorquins en el campionat d’Espanya infantil de karate es queden a les portes de pujar a dalt del podi. Mariona Taltavull ja s’havia proclamat finalista, i una reclamació del coach de la seva rival va tornar arrere la decisió arbitral i per tant va haver de conformar-se amb lluitar per un tercer lloc, el qual no va ser capaç de superar després del «baixón moral» de la gran lluitadora de Físics. L’altre fèmina menorquina Judith Álvarez, també va patir un error arbitral que en els darrers 10 segons del combat que la duria a plantar-se en semifinals va deixar fora de la lluita per valuós metall. I per part de Julen Triay, després d’empatar el combat que el posaria en semifinals va perdre per la mínima 1-0 en el combat de repesca i quedant-se fora de la competició.

 

Físics- «Ens hem quedat amb molt mal gust de boca després d’estar tan aprop de aconseguir tres medalles amb les tres nostres grans promeses del karate menorquí. Lamentem molt com a transcorregut el campionat i el desenllaç de les eliminacions de Mariona i Judith. Així com anaven superant les eliminatòries aspiràvem a tres metalls»

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com